The Out-Laws: Pierce Brosnan újra eljátszhatja James Bondot (majdnem) – íme a trailer! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Pierce Brosnan becsempész egy pimasz James Bond-utalást a The Out-Laws trailerébe, a Netflix közelgő akciódús bankrablásos romantikus vígjátékában.

 

 

Pierce Brosnan nem tud szabadulni James Bondtól. Legalábbis erre utal a The Out-laws című új bankrablós vígjáték trailere. A brit színész az 1980-as években az NBC Remington Steele című detektívvígjátékával vált népszerűvé. Ezután Timothy Dalton utódjaként a James Bond-franchise-ban nemzetközi hírnévre tett szert. Brosnan négy sikeres részt teljesített a kém-akciófilmsorozatban.

A Workaholics és a Pitch Perfect sztárja, Adam Devine vezeti a Netflix The Out-Laws trailerét a kedves bankigazgató Owen Browning szerepében.

Brosnan és Ellen Barkin pedig a leendő apósát, Billy és Lily McDermottot alakítja, egy olyan házaspárt, akik hírhedt nemzetközi bankrablóként kettős életet élnek.

Egy kínos bemutatkozás és kicsit túl sok ital után Owen véletlenül megadja a bűnözőpárosnak egy dollármilliókat tartalmazó páncélterem jelszavát. A komédiával, akcióval és egy ravasz James Bond-utalással, amely kifejezetten Brosnan szolgálati idejét idézi, teletömött előzetes egy fergeteges izgalmas utazásra készíti fel a nézőket.

 

Mire számíthatunk a The Out-Laws-tól?

 

A film trailere először egy olyan előzményt sejtet, amelyben egy bolondos, de szerethető karakter megpróbálja elbűvölni romantikus partnere szüleit. (Angolul „in laws”, innen a film „poénos” címe, haha…) Evan Turner és Ben Zazove forgatókönyve azonban a feje tetejére állítja ezt az elképzelést. A romantikus vígjátékot a bankrablások és nemzetközi bűnügyi összeesküvések világába helyezi.

A Tyler Spindel által rendezett The Out-Laws főszerepében a Vámpírnaplók sztárja, Nina Dobrev alakítja Parker McDermottot, A galaxis őrzői Yonduja, Michael Rooker Oldham ügynököt, Julie Hagerty és Richard Kind pedig Owen szüleit, Margie-t és Neil Browningot. Devine Workaholics-os kollégája, Blake Anderson RJ unokatestvérként tűnik fel. A Get Out sztárja, Lil Rel Howery pedig Owen biztonsági kollégáját, Tyree-t alakítja.

Bár a The Out-Laws trailere a cselekmény nagy részét elárulja a nézőknek, a filmben még bőven van hely a fordulatokra, hiszen Owen bankigazgatóból bankrablóvá változik.

Parker szerepe a filmben továbbra is kérdéses a szülei bűnügyi múltjának ismeretében. Vajon nem azért Owent választotta-e romantikus partnerének, hogy szülei hozzáférhessenek a páncélteremhez? A nézők választ kapnak a kérdéseikre, amikor a The Out-Laws július 7-én bemutatkozik a Netflixen.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu