Az Xbox Game Pass Ultimate új DLC-t kínál 2023 egyik legjobbnak tartott játékához!

2023 egyik legjobb Xbox-játéka exkluzív perkkel bővült az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők számára, amely sehol máshol nem található meg.

 

 

Az Xbox Game Pass Ultimate új perkekkel bővült a közelmúltban. Az egyik ilyen egy különleges DLC csomagot tartalmaz a Hi-Fi Rush-hoz. Ez a csomag új jelmezeket ad a játék főszereplőinek, valamint más exkluzív perkeket a szolgáltatásban elérhető játékokhoz.

A Hi-Fi Rush gyorsan a 2023 egyik legjobb játékává vált a harcrendszer és a ritmusjáték mechanikák gyönyörű keveréke miatt.

A játék jelenleg ingyenesen letölthető a Game Pass felhasználói számára. Így a játékosok bármikor megtapasztalhatják ezt az akciójáték-gyöngyszemet PC-n és Xbox Series konzolokon egyaránt.

Az Xbox egy nemrég megjelent frissítésben jelentette be, hogy a Game Pass Ultimate szintjére számos exkluzív perk érkezik. Az első ezek közül egy DLC csomag a Hi-Fi Rush-hoz, amely a karakterek sokféle kozmetikumát tartalmazza. A „Teamplay Costume Pack” néven ismert csomag új, egymás által inspirált jelmezeket ad a Hi-Fi Rush legénységének. Így a játékosok kedvenc karakterük stílusát a legénység többi tagjának is átadhatják. A promóciós képen látható vicces példák közül Chai 808-as öltözékben, Macaron pedig Peppermint szerelésében látható. Ez a csomag várhatóan augusztus 4-ig lesz letölthető.

Az Ultimate előfizetők számára elérhető lesz még egy Phantasy Star Online 2 New Genesis havi bónusz, amely exkluzív játékbeli tárgyakkal jutalmazza a játékosokat (lejár július 4-én). Valamint egy Xbox Perks Pack a Super Animal Royale-hoz, amely a márka jellegzetes zöld-fehér színvilágát viselő exkluzív kozmetikumokat tartalmaz (lejár július 11-én).

Ezen kívül van egy Battlefield 2042 EA Play tagsági jutalom, amellyel a játékosok egy Field Kitet igényelhetnek a játék 5. évadához (lejár július 18-án).

A játékosoknak úgy kell igényelniük a perkeket, hogy bejelentkeznek az Xbox konzolra, és a Game Pass menüben kiválasztják a „Perks” opciót. Alternatívaként ez a folyamat PC-n is elvégezhető az Xbox alkalmazáson keresztül. Érdemes megjegyezni, hogy a perkek csak a Game Pass Ultimate felhasználók számára érhetőek el. Tehát a Game Pass egyes PC-s/konzolos változatain nem lesznek elérhetőek.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu