Mortal Kombat 1: Sonya Blade, a Mortal Kombat harcosa egy WWE-bajnok legendás befejező manőverét használja [VIDEO]

Sonya Blade egy olyan mozdulatot mutat be Mortal Kombat 1-ben, ami nagyon hasonlít Randy Orton híres RKO-jára.

 

A Mortal Kombat egy legendás harcművészeti videójáték-sorozat, amelynek első része 1992-ben jelent meg. A sorozatban többek között Sonya Blade nevű karakterrel is lehet játszani, aki egy különleges erők tagja és a gonosz Shang Tsung ellen küzd. A játékosok most meglepődve látták, hogy Sonya Blade egy olyan mozdulatot használ az új Mortal Kombat 1 játékban, ami nagyon hasonlít a WWE szupersztárjának, Randy Ortonnak a védjegyére, az RKO-ra.

Sonya Blade knows the RKO, no one is safe
by u/lolitsrock in Wrasslin

Az RKO egy olyan befejező mozdulat, amelyet Orton gyakran használ a ringben, hogy legyőzze ellenfeleit. A mozdulat lényege, hogy Orton hirtelen lecsap az ellenfél nyakára és fejére, miközben maga is lezuhan a földre. Az RKO-t sokan tartják az egyik leglátványosabb és leghatékonyabb befejező mozdulatnak a WWE-ben, és sokszor meglepetésszerűen alkalmazza Orton.

Az új Mortal Kombat játékban Sonya Blade egyik támadása nagyon hasonlít az RKO-ra, bár nem pontosan ugyanaz. Sonya Blade ugyanis nem csak lecsap az ellenfél nyakára és fejére, hanem meg is fordítja magát a levegőben, és lábával rúgja meg az ellenfél arcát. Ez a mozdulat talán még brutálisabb is, mint az RKO, hiszen nem csak nyaki sérülést okozhat, hanem arccsonttörést is.

A játékosok most arra kíváncsiak, hogy vajon ez a hasonlóság véletlen-e, vagy pedig valóban Randy Orton ihlette Sonya Blade mozdulatát. Egyesek szerint lehet, hogy a játék készítői ismerik Orton családját, hiszen apja és nagyapja is híres pankrátorok voltak. Mások szerint viszont ez csak egy véletlen egybeesés, hiszen az RKO nem egy egyedi mozdulat, hanem több más pankrátor is használta már korábban.

Akárhogy is legyen, a játékosok élvezik ezt az érdekességet, és sokan próbálják ki Sonya Blade mozdulatát a játékban. Talán Randy Orton is megnézné egyszer ezt a videójátékot, és eldöntené maga, hogy Sonya Blade tiszteleg-e vele vagy sem.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.