Egy WWE-sztár változtatást kér a WWE 2K23-ban: nem akarja a régi nevét használni!

A WWE szupersztárja, Dominik Dijak egy változtatást javasolt a karakterének a WWE 2K23-ban: azt szeretné, ha a játék elhagyná a régi T-Bar álnevét, és helyette az aktuális Dijak nevet használná. A birkózók gyakran változtatják a márkanevüket, és néha nehéz lépést tartani a változásokkal, ezért ez a változtatás segíthetne a WWE 2K23-nak naprakészebbnek lenni a jelenlegi birkózó világban.

 

A WWE 2K23 elég nagy sikert aratott a birkózó rajongók körében. Nemcsak jó kritikákat kapott a játék, de a WWE 2K23-ban több mint 200 szupersztár van, akik közül több mint a fele már az elejétől fogva elérhető. Ez nagy választékot ad a játékosoknak. Azonban néhányan közülük jelenleg hiányoznak a címből, és egy birkózó nem tűnik túl boldognak emiatt.

A WWE-sztár Dijak nemrégiben javasolta, hogy a WWE 2K23 változtassa meg a karakterének nevét és kinézetét T-Bar-ról Dijak-ra. A közösségi médiában közzétett bejegyzésében Dijak azt írja, hogy „nagyrabecsüli a fejlesztők kemény munkáját és erőfeszítését”, de nagyon szeretné ezt a változást, mivel már egy ideje elhagyta a T-Bar személyiségét.

Dijak 2013-ban kezdte pályafutását az aktuális álneve alatt, de 2020-ban T-Bar-ra változtatta, amikor csatlakozott a Retribution nevű csoporthoz. A csoportot végül feloszlatták, és Dijak 2022 novemberében visszaváltoztatta márkanevét, több hónappal a WWE 2K23 megjelenése előtt. A játék azonban nem vette figyelembe időben ezt a változást, és a birkózó nem elégedett ezzel.

Nem szokatlan, hogy a WWE 2K23 új karaktereket ad hozzá. Így néhány WWE 2K23 rajongó elkezdte megvitatni, hogy valószerű-e hinni abban, hogy valóban megtörténik ez a változás. YouBeliefs316 például azt állította, hogy a fejlesztők megváltoztatták Shinsuke Nakamura nevét King Nakamurára egy bizonyos ponton, ami példát állítana az ilyen jellegű változásokra. Acidhologramme azonban emlékeztette őket arra, hogy ezek két különálló karakter voltak, nem pedig egy frissítés. Tehát a kérdés nyitva marad.

Míg a rajongók új karakterekről vitatkoznak, addig a WWE 2K23 továbbra is frissítéseket kap. Az új 1.10-es frissítés egy rajongók által kedvelt funkciót hozott vissza: az elfáradt befejező mozdulatokat. Ez lehetővé tette, hogy néhány birkózó összeessen a befejező mozdulat használata után, ha túl fáradt volt, és ez egy nagyon népszerű funkció volt, amely korábbi játékokban szerepelt a sorozatban, de nem a WWE 2K23-ban, amikor megjelent.

A WWE 2K23 egy sportjáték, amely a WWE birkózó szervezetet szimulálja. A játékosok választhatnak több mint 200 birkózó közül, akik között megtalálhatók a jelenlegi sztárok és a legendás veteránok is. A játékosok különböző módokban vehetnek részt a birkózó meccsekben, mint például a kampány, a kihívások, a bajnokságok vagy az online versenyek.

A játékban fontos szerepet játszik a birkózók képességei és stílusa, amelyek befolyásolják a harc kimenetelét. A játékosok testre szabhatják a birkózók megjelenését, ruházatát, bevonulását és mozdulatait is. A játékban lehetőség van saját birkózót és arénát is létrehozni.

A játék egyik legújabb és legnépszerűbb módja a WarGames, amely egy kaotikus és izgalmas csapatmód. A WarGames-ben két csapat küzd egymással két egymás melletti ringben, amelyeket egy hatalmas dupla acélketrec vesz körül. A WarGames-ben lehet 3v3 vagy 4v4 meccseket játszani egyjátékos vagy többjátékos módban.

A WarGames-ben nem minden birkózó kezd a ringben: először csak egy-egy tag lép be mindkét csapatból, majd időközönként újabb tagok csatlakoznak hozzájuk. A meccs csak akkor ér véget, ha valaki feladja vagy lekopogtatja az ellenfelét. A WarGames-ben rengeteg akció és dráma várható.

A WWE 2K23 még márciusban jelent meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, és általában kedvező kritikákat kapott. Kereskedelmi szempontból is jól teljesít. Az Activision szerint a WWE 2K23 a leggyorsabban eladott WWE-játék lett, több mint 100 millió dolláros bevételt hozva kevesebb mint egy hét alatt.

A WWE 2K23 már kapható PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Forrás: GameRant

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu