Hamarosan meg fog jelenni a Red Dead Redemption remastere?

Ha valóban létezik a 2010-ben megjelent Western-kaland felújítása, akkor reménykedjünk, hogy nem fog akkora selejt állapotban megjelenni, ahogy a Grand Theft Auto: The Trilogy – Remastered esetében láttuk, miképp kell három, eredetileg fantasztikus PS2-es játékot padlóra küldeni.

 

A múlt héten Dél-Koreában ismét értékelést kapott a Red Dead Redemption, ami azt jelenti, hogy a Rockstar Games és a Take-Two valamit kezdeni fog az eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent játékkal. (Máskülönben nem lenne értelme újra értékelést adni neki, figyelembe véve a játék korát.) A korábban az IGN szerkesztőjeként dolgozó, de ma is bennfentesnek nevezhető Colin Moriarty a paywallozott Sacred Symbols podcastján beszélt arról, hogy a Red Dead Redemption remaster létezik!

„Láttam megerősítést, hogy ez valdi… Volt valaki, aki elért engem a színfalak mögött, és mutatott nekem valamit, ami határozottan mutatja, hogy ez a játék jön, talán rövid időn belül egy bejelentéssel, esetleg augusztusban,” mondta Moriarty. Szóval nem kizárt, hogy a 2004-es Red Dead Revolver folytatásának arcfelvarrott kiadása a Gamescom során lesz bejelentve, mert augusztus végén ekkor rendezik meg Kölnben a játékipari rendezvényt.

2009-ben Sam Houser, a Rockstar Games egyik alapítója így beszélt a Rockstar San Diego által fejlesztett játékról: „A San Diego-i csapat a Red Dead Redemptionben rejlő élmények mélységével messze felülmúlta az elvárásainkat. A lélegzetelállító szépség és az intenzív akció zökkenőmentes kombinációja, mindez erős cselekményszálakkal összefonódva egy hatalmas, vibráló, vidéki környezetben? Észbontó. Úgy gondoljuk, hogy ez a játék segít kitolni a határait annak, hogy milyen lehet egy nyílt világú játékélmény.”

John Marston kalandjának remasterét még nem jelentette be a Take-Two, de ismételnünk kell magunkat. Ha valóban meg fog jelenni, akkor annak nem szabad pocsék állapotban megjelennie. Pláne PC-n nem (ahol a Rockstar Games Launcher DRM még további problémát okozhat a kiadónak…), hiszen ott már évek óta várja a közönség az első részt, hiszen a másodikat már PC-re is kihozták.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)