Nem lesz rövidebb a Marvel’s Spider-Man 2 az elődjénél

Az Insomniac Games szerint a helyszínek a PlayStation 5 hardvere miatt nagyobbnak is fognak érződni.

 

A State of Play közvetítés során bemutatott videó után a Sony elkezdte két kézzel szórni az információkat az Insomniac Games következő nagy játékáról, mivel ez lesz az ősz nagy PlayStation 5-exkluzív címe, amelyben közel kétszer nagyobb lesz a rendelkezésünkre álló terület Queens és Brooklyn miatt. Bryan Intihar, az Insomniac senior kreatív igazgatója további részleteket is elárult a Gamesindustry-nak adott interjújában.

„Soha nem mondjuk, hogy „ilyen és ilyen hosszú lesz”. Mi megpróbáljuk meghatározni a jövőképet. Mi a célunk? Melyek azok a pillérek, amelyek ezt támogatják? Aztán elkezdünk dolgozni rajta, és ez szervesen kialakul. Ennek ellenére tudtuk, hogy ez nagyobb élmény lesz, mint a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales volt. De az volt a lényeg, hogy azt tegyük, ami a megfelelő a történethez, amit el akartunk mesélni. Azt mondanám, hogy [hossz tekintetében] hasonlít a Marvel’s Spider-Manre. Nem mintha megdupláztuk volna a játék méretét. Azt akarjuk tenni, ami megfelelő a víziónak, az időnek és a figyelemnek, ami az élmény megteremtéséhez szükséges, és a csapatunkkal is törődni akarunk. Ez nem egy 200 órás játék. Sokkal kevesebb hajam lenne, ha ez egy 200 órás játék lenne.

Már a kezdetektől fogva tudtuk, hogy a Marvel’s Spider-Man 2-t PlayStation 5-re fejlesztjük. Aztán ez arról szól, hogy mit kínál a konzol, amit ki tudunk használni. Szerencsések vagyunk, hogy Mark Cernyvel dolgozhatunk együtt, aki a játék egyik producere. Ő a mentorom. Sokat köszönhetek neki abból a szempontból, hogy ki vagyok ma szakmailag. A Markkal való közös munka segített megérteni, hogy merre tart a konzol. Tudtunk az SSD-ről. És így a játékosok fantáziája, hogy „egyre gyorsabban és gyorsabban és gyorsabban akarok ütni”, tudtuk, hogy ezt meg tudjuk valósítani. Mi az a konzolban, ami lehetővé teszi számunkra, hogy megvalósítsuk a játékkal kapcsolatos elképzeléseinket? Azt akartuk, hogy a díszletek, a gonosz pillanatok nagyobbnak tűnjenek. És azt akartuk, hogy zökkenőmentesen váltsunk a föld alól a föld fölé, hogy gyorsan váltsunk a kültérről a belső térbe. A PlayStation 5-tel és a betöltéssel ezt sokkal könnyebben megtehetjük, mint korábban,” mondta Intihar.

A Marvel’s Spider-Man 2 október 20-án jelenik meg PlayStation 5-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
A mesterséges intelligenciák okosak. Hatalmas mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel egy szempillantás alatt, azonnal lefordítják a nyelveket, és még más gépeket is képesek működtetni. Érzelmi intelligenciájuk viszont egyáltalán nincsen. Még.
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu