skate.: kiszivárgott a parkour játékmenet [VIDEO]

A free-to-play reboot jelenleg PC-s játéktesztelést tart, így idő kérdése volt, hogy az Electronic Arts mikor látja kiszivárogni a játékot.

 

A Skate franchise rebootja nem Skate 4 néven fog végül megjelenni, hanem skate. néven fut a projekt, amit az Electronic Arts PC-n már tesztel. Ebből készült egy felvétel (tele vízjelekkel, ami megszokott a félkész alfa/béta állapotú játékoknál, így azonosítják ugyanis, hogy kitől származik a felvétel, de itt cenzúrázták az ide-oda ugráló anyagokat a 62 másodperces videóban), amit lent beágyaztunk.

De nem ugyanazt kapjuk a skate.-ben, amit eddig, ugyanis a parkour is fontosabb eleme lesz a játékmenetnek. Bár a korábbi részekben is képesek voltunk leszállni a gördeszkánkról, hogy körbefussunk, a felvétel alapján a parkour kibővített játékmenetet biztosíthat. Talán többet is látni fogunk hamarosan, mert a kiadó már utalt arra, hogy nem csak PC-n akarják tesztelni a játékukat, hanem konzolokon is. Erre egy blogbejegyzésben is kitértek: „A konzolos Skate-közösséghez is szólni szeretnénk. igen, jelenleg még csak PC-n tesztelünk, de ígérjük, hogy a konzolos játéktesztelés is el fog jönni. Egyelőre még nem tudunk időpontot mondani, de maradjatok velünk.”

Amúgy a skate.-et nem tegnap leplezték le, sőt, már kissé ijesztőnek hangzik, hogy 2020 júniusában erősítette meg az Electronic Arts. Tehát azóta eltelt három év, de a pandémia következtében nem volt olyan egyszerű a fejlesztés, mert anélkül szinte biztosan megjelent volna a játék, ami akkora visszhangot keltett a Twitteren a bejelentésekor, hogy az Electronic Arts ottani interakciós rekordját is megdöntötte (hiába, a Tony Hawk’s Pro Skater 5 után főleg várt a közönség egy JÓ deszkás játékot!).

A cross-play, cross-progression párosát támogató skate.-en (amit bárhol folytathatunk, és mindenkivel együtt játszhatjuk) a Full Circle dolgozik. Ez egy kanadai stúdió, és a vancouveri csapat első játékáról beszélhetünk. Vezetőjük Daniel McCulloch, aki 15 évet töltött el az Xboxnál, mielőtt 2020-ban átigazolt volna az Electronic Artshoz.

Forrás: VGC

Spread the love
A mesterséges intelligenciák okosak. Hatalmas mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel egy szempillantás alatt, azonnal lefordítják a nyelveket, és még más gépeket is képesek működtetni. Érzelmi intelligenciájuk viszont egyáltalán nincsen. Még.
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu