Nem akármelyik új Star Wars-mozi tervét törölhette a Lucasfilm?!

MOZI HÍREK – Egy Star Wars-film, amely eleve kétes lábakon állt, most kapta meg a kegyelemdöfést a Lucasfilm-től…

 

 

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige korábban megerősítette, hogy egy új produkciót fog vezetni a Star Wars-univerzumon belül. Az MCU főnöke azonban nemrég elárulta, hogy a Lucasfilm-féle projektjét törölték.

Rengeteg izgalmas Star Wars-projektet töröltek az elmúlt évek során, aminek következtében a Disney arra kérte a Lucasfilmet, hogy ne jelentsen be olyan SW-produkciót amelyek még a fejlesztés ilyen korai fázisában vannak.

Patty Jenkins 2020-ra bejelentett Rogue Squadronja volt az egyik olyan felpörgetett Star Wars-projekt, amelyet töröltek.

Az a hír járta, hogy Feige Star Wars-projektjét is félretették. Kevés esélye volt a továbblépésre. A rajongók azonban most már biztosan tudják, mi történt a titokzatos projekttel. A Marvelek premierjén az Entertainment Tonightnak adott interjú során Feige-et megkérdezték, hogy a Star Wars-filmje még mindig készül-e? Ő egy egyszerű „Nem”-mel válaszolt.

A rajongók csalódottak a hír hallatán. Hiszen sokan azt remélték, hogy Feige a filmkészítői varázslatából adhat valamit a küszködő Star Wars-franchise-nak. A Marvel Studios elnökének Star Wars-projektjét több mint négy évvel ezelőtt jelentették be. Azon kívül, hogy megerősítették, hogy létezik, további részleteket nem hoztak nyilvánosságra. Miután ilyen hosszú ideig nem kaptunk frissítéseket, valószínűleg nem meglepő, hogy a projekt nem valósult meg.

A nyugtalanító jelek ellenére a Star Wars-rajongók továbbra is bíztak abban, hogy Feige tehetségét és kreativitását a szebb napokat látott franchise-nak adja majd.

Az ellentmondásos folytatás-trilógia után az egykor elkötelezett Star Wars-rajongói bázis egyre inkább szétszakadt. Egyes fanok egyszerűen lemondtak a legendás sci-fi univerzumról. A Disney azonban még mindig rendelkezik egy maroknyi ígéretes élőszereplős Star Wars-filmmel. Ezeknek a gyártása hamarosan megkezdődik. A Logan rendezője, James Mangold a Jedik hajnalát feldolgozó filmet készít. Dave Filoni egy olyan filmet rendez, amely a Mandalorian, a Boba Fett könyve és Ahsoka körüli történeteket dolgozza fel. Sharmeen Obaid-Chinoy pedig egy olyat, amely Rey-re koncentrál az Episode IX utáni eseményekben.

A Mandalorian és az Andor sok rajongót visszahódított. A Disney pedig mostantól változatosabban közelíti meg a franchise-t. Az olyan projektek, mint A Mandalóri a korábbi Star Wars-filmekben látott izgalmas, könnyed szórakozást idézik. Eközben az Andor egy drámaibb, politikai thriller típusú atmoszférát hoz a Star Wars-univerzumba. A Disney hatalmas pénztárcájának és a franchise életben tartása iránti elkötelezettségének köszönhetően a rajongóknak jó okuk van arra, hogy izgatottan várják a Star Wars jövőjét.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu