Az első ómen: előzményfilmet kapott a legendás ’76-os horror, itt a magyar trailere! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Megjelent az 1976-os horrorfilm, az Az ómen előzménye: Az első ómen című 2024-ben mozikba kerülő horror szinkronizált trailere. Egy nő, Margaret (Nell Tiger Free) történetét követi, aki Rómába utazik, hogy teljes mértékben elkötelezze magát az egyház mellett. Azonban hamarosan egy halálos gonosz megjelenésével szembesül.

 

A horrorfilmben Tiger Free mellett szerepel Bill Nighy, Ralph Ineson és Sônia Braga. Az alkotás Arkasha Stevenson rendezői debütálása. A forgatókönyvet Stevenson, Tim Smith és Keith Thomas írták Ben Jacoby története alapján.

Az ómen Robert Thorn (Gregory Peck) és felesége, Katherine „Kathy” Thorn (Lee Remick) történetét mesélte el, akik egy fiút fogadnak örökbe, akit Damiennek (Harvey Spencer Stevens) neveznek el. Egy sor baljós esemény, köztük Damien szándékosan lelöki Kathy-t egy erkélyről, ami vetélést okoz, után kiderül, hogy Damien a Sátán fia és az Antikrisztus. Az eredeti filmet Richard Donner rendezte és David Seltzer írta.

Az ómen jelentős, 60 millió dolláros bevételt hozva, három folytatást eredményezett: a 1978-as Ómen 2., a 1981-es Ómen 3. – Végső leszámolás és a 1991-es Omen IV: The Awakening. A film 2006-ban remake-et is kapott, melyben Liev Schreiber alakította Robertet és Julia Stiles Kathyt. 2016-ban az A&E bemutatta a „Damien” című televíziós sorozatot, az eredeti film alapján, melyben a felnőtt Damien Thorn (Bradley James) szembesül az Antikrisztusként való szerepével, de az első évad után törölték. Az első ómen az első előzményfilm a sorozatban.

A film 2024. április 5-én kerül a mozikba, nézd meg az előzetest alább.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu