Starfield: minden, amit megtudtunk a májusi frissítésről – vajon lesz végre földi jármű?! [VIDEO]

A Bethesda Game Studios játékával kapcsolatban hallottuk már, hogy a Shattered Space DLC-t megelőzi egy nagyobb patch (1.11.33) májusban, ami napokon belül meg is fog jelenni Xbox Series-re és PC-re.

 

A VRR-képes kijelzőkön választhatunk, hogy a frame rate korlátlan legyen, vagy 30, 40, esetleg 60 FPS-re korlátozhatjuk azt. Ha nincs 120 Hz-re képes kijelzőnk, továbbra is választhatjuk a másodpercenkénti harminc vagy hatvan képkockát, de a nem VRR-es (változó képfrissítési rátájú) monitorokon, TV-ken képtörés alakulhat ki, ha 60 FPS-t választunk.

Választhatunk a látvány (Visuals) és a teljesítmény (Performance) között, miközben frame rate célt tartunk. Ha 60 vagy efeletti értéket választunk, javasolt a Performance. A Visuals ugyanis a legnagyobb felbontást tartja meg, miközben a speciális hatások, a megvilágítás és az NPC-k teljes részletessége megmarad. A Performance lejjebb viszi a belső felbontást és az imént említett dolgok részletességét. Mindkét mód dinamikusan alkalmazhatja a felbontást a nagyobb terhelésű jelenetek során. A grafikus módok váltása között a megvilágítás rövid ideig megváltozik, amíg átáll az egyikről a másikra.

A bolygófelületek térképeibe belenyúlt a Bethesda Game Studios, így nem tudunk olyan könnyen elveszni. A beállításokban egy kicsit még jobban be lehet hangolni a játékélményt, így a földi csatákat például nehezebbé, az űrhajós harcokat pedig könnyebbé tehetjük. A hajókat is ugyanúgy saját ízlésünk szerint módosíthatjuk úgy, ahogy a bázisainkat (Outpost) is. Az inventory kezelése egyszerűbbé vált a fülekkel, és a Unity-be való belépés után a Traitek és a kinézetünk is módosíthatóakká váltak. A párbeszédekre szánt kameraállást is megváltoztathatjuk a beállításokban.

A Bethesda egy földi járművel is készül a bolygók felfedezésére, lesz hivatalos modtámogatás, és sok bugfix is történt a frissítésben, ami bétában már elérhető, míg az Xbox Series és a PC többi felhasználójának május 15-én fog megjelenni. Aztán várhatunk őszig, ugyanis ekkor bukkan fel a Shattered Space a Microsoft két konzolján és PC-n.

Forrás: WCCFTech, Bethesda

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu