Mi alakulhat ki a Sony és a Lego együttműködéséből?

A pletykák szerint a Sony valamelyik IP-jéhez kötődik a Lego egyik projektje, így egy meglepő kollaboráció kerekedhet ki a két cég együttműködéséből.

 

A Twitteren bukkant fel Kurakasis, egy megbízható bennfentes jóvoltából, hogy hamarosan egy bejelentés érkezik (a májusra pletykált State of Play vagy PlayStation Showcase közvetítés során?), hogy a Sony és a Lego együttműködéséből valami készülni fog. Az illető korábban pontosan megnevezte, hogy a Sonic X Shadow Generations a Sega egyik játékának neve, és azt is pontosan tudta, hogy a Skydance és a Marvel közös játéka 1943: Rise of Hydra néven fut, így nem hasraütés alapján állítja azt, amit mond.

Kurakasis hitelességét egy másik, szintén megbízhatónak mondható insider kommentje is tanúsíthatja. Tom Henderson szerint hamarosan egy bejelentés érkezik (ráadásul úgy, hogy elhintette, melyik Sony IP-ből: „a horizonton van a bejelentés”), és hozzátette, hogy egy Lego Horizon trailer már el is készült, és alig várja már a Sony, hogy ezt nyilvánosságra hozhassa. Úgy véli, hogy a pletykák, amik a májusi Sony-közvetítésre vonatkoznak, nem kitalációk, hanem hitelesek, mert így tényleg nagy esélye van annak, hogy a „kékek” május folyamán felfedik, hogy mivel készülnek a következő 1-2 évre.

A Horizon IP-ből nehezen gondoltuk volna, hogy a Lego alapján készül egy új játék, de a Guerrilla Games IP-je a Sony egyik blockbusterének tekinthető. A cégtől korábban már hallottuk, hogy a stratégiájuknak nagy része az, hogy a blockbusterekre építsen (ilyen a The Last of Us is, ami emiatt nem véletlenül kapott sorozatos adaptációt), és így valóban bővíthet a közönségen. Viszont azt nem tudjuk elképzelni, hogy PlayStationre (PlayStation 5-re) és PC-re jelenne csak meg a játék.

Vajon multiplatform lesz a Lego Horizon? Így nem csak az MLB: The Show, a Sony San Diego baseball-játékai bukkanhatnának fel az Xboxon, hanem Aloy is. De ez még egyáltalán nem hivatalos információ!

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.