Resident Evil 1: újabb remake a Capcom műhelyében?

Nem, az nem egy véletlen szám, vagy egy elírás a címben: tényleg az egyes számot tüntettük ott fel, így a pletykák szerint az 1996-ban először PS1-re, 2002-ben pedig GameCube-ra remake formájában kiadott túlélő horrorból jöhet egy új epizód.

 

Amikor a minap arról számoltunk be, hogy ki lehet a Resident Evil 9 főszereplője, az ezzel kapcsolatos tweetben felbukkant már a Resident Evil 1 lehetséges logója. Ez lehet egy photoshoppolt kép, de mivel a betűtípus megegyezik azzal, amit a Capcom a 2, a 3, illetve a 4 Remake során használt, feltehetőleg ez egy szivárgás, ami leleplezhette a Capcom terveit.

Szóval a Resident Evil 9-ben egy idősebb Leon S. Kennedy lesz (48 éves lesz, és 2025 nyarán játszódik a történet), és állítólag 2025-ben fog megjelenni. Valószínűleg az év első negyedévében, tehát január és március között. Az ezt követő üzleti évben is lesz Resident Evil, ugyanis @PRE_Alarabiya szeint a Resident Evil 1 2026-ban fog megérkezni, ugyanis a rendező, Kawata Masachika korábban azt mondta, hogy a Capcom valami különlegessel készül a 30. évfordulóra.

 

 

Így Chris Redfield trilógiája az elejétől lehet felújítva, hiszen az első résszel kezdődött az ő sztorija is, aztán ez a Code Veronicában folytatódott, és az egészet lezárhatnák a régóta emlegetett Resident Evil 5 Remake-kel, amire még a Resident Evil: Village egyik lordja, Heisenberg is utalt a bossfight során (Christ itt ugyanis egy „kőütő s_ggfejnek” nevezte, ezzel is utalva az ebből kialakult mémre, hiszen az RE5 végén ez tényleg egy QTE…).

 

Comment
byu/KekanKok from discussion
inGamingLeaksAndRumours

 

A Redditen az egyik kommentelő szerint 2029-ig évente jön egy Resident Evil epizód: 2025-ben a 9, 2026-ban az 1, 2027-ben a Code Veronica Remake, 2028-ban pedig az 5 Remake jöhet, amit 2029-ben zárhat a Resident Evil 10. Kicsit hajmeresztő elképzelés (hiszen így egyszerre 3-4 projektet kell folyamatosan fejleszteniük), de látunk benne rációt. Ám ez nem hivatalos.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu