Sly Cooper visszatér? Ne is reménykedjünk benne! [VIDEO]

Az első néhány játékot fejlesztő stúdió mostanában inkább a Ghost of Tsushima folytatásával van elfoglalva, így a mosómedve lopakodása és lopkodása minden bizonnyal továbbra is el lesz hanyagolva.

 

A franchise legújabb része már tizenegy éve, hogy megjelent: 2013-ban érkezett PlayStation 3-ra a Sly Cooper: Thieves in Time, amit nem a Sucker Punch fejlesztett (ők hozták össze az első három részt, majd az InFamous címeket), hanem a Sanzaru Games. Ők mostanában már VR-ral foglalkoznak, hiszen az Asgard’s Wrath 2019-ben Oculus Riftre, 2023-ban a folytatás pedig a Meta Quest 3-ra érkezett, és ezt megelőzőleg a Spyro Reignited Trilogy fejlesztésében segítettek a Toys for Bobnak PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, illetve PC-re.

Sly ezután a PlayStation Move Heroesban, illetve a PlayStation All-Stars Battle Royale-ban bukkant fel vendégszereplőként. A PlayStation elismerte a mosómedve 20. évfordulóját 2022-ben, amikor ezzel kapcsolatos repitárgyakat (merchandise-ot) dobott piacra, de a Sucker Punch a füle botját sem mozdította. Jeff Grubb a lent beágyazott Game Mess közvetítésben arról beszélt, hogy a Ghost of Tsushima 2 mellett a stúdió a Sly Cooper folytatását is fejleszti.

 

 

Ezt viszont a Bloombergnek író Jason Schreier megcáfolta: szerinte ezeknek a pletykáknak nincsen igazságtartalma, ugyanis a Sucker Punch egyszerre csak egy játékon dolgozik. A Ghost of Tsushima 2 azért nem jelent még meg, mert nem csak a fejlesztésre szánt költségvetés nőtt röhejesen meg, hanem a fejlesztési idő is megnyúlt, és most már 5-7 év kell ehhez. Schreier hozzátette, hogy a többi AAA stúdióhoz képest a Sucker Punch egy kisebb csapatnak mondható.

 

 

A Ghost of Tsushima: Director’s Cut a hét folyamán fog megjelenni PC-re, és ezzel kapcsolatban a Sony annyira önfejű, hogy 200 országban és territóriumban nem lehet megvásárolni, ugyanis PlayStation Network-fiók kell még ahhoz is, hogy az egyjátékos módot játszhassa a közönség. De talán visszatér Sly-hoz a Sucker Punch. Elvégre az Insomniac Games is visszakanyarodott Ratchethez és Clankhez 2021-ben a Ratchet & Clank: Rift Aparttal…

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu