Assassin’s Creed: Red: kiszivárgott a hivatalos neve és a megjelenési dátuma! [VIDEO]

A Ubisoft bakizott egy hatalmasat, ugyanis a Red kódnevű játékkal kapcsolatban rosszul időzítettek, és így nem csak azt tudtuk meg, hogy a francia kiadó egyik alapvető IP-jének legújabb tagjának mi lesz a végleges neve, hanem azt is, hogy mikor fog ez megjelenni!

 

2022 januárjában közölte a Ubisoft, hogy a feudális Japánba látogat a franchise az Assassin’s Creed: Reddel, amin a franciák quebeci stúdiója dolgozik (ők hozták létre az Assassin’s Creed: Odyssey-t). A játék nem marad nevében piros, ugyanis Assassin’s Creed: Shadows néven fut, ezt pedig a Twitteren jelentették egy homokórával egy modern japán környezetben. Valamilyen puzzle kötődik a homokórához, de akármi is lesz, május tizenötödikén, magyar idő szerint reggel este hat órakor hozzák nyilvánosságra a trailert. A francia kiadó viszont rosszul időzített, így megtudtuk, hogy november 15-én fog a játék megjelenni. Péntekre esik, teljesen reális időpont…

 

 

Egy adatbányász több részletet is közölt a Twitteren az árazásról. @Ubisoft_Frax szerint az Assassin’s Creed: Shadows minimum két DLC-vel rendelkezik majd, egyenként 25 dollárért (euróból átszámítva 10 ezer forintért), vagy megvehetjük a season pass-t 40-ért (16 ezer forintért). Mikrotranzakciók is lesznek. A játék pénznemével, a Helixszel lehet a játékon belül tárgyakat venni. 500 Helix 5 euró (2000 forint), 1050 Helix 10 euró (4000 forint), 2300 Helix 20 euró (8000 forint), 4200 Helix 35 euró (14000 forint), illetve 6600 Helix 50 euró (20000 forint). A pénznem az Insider Gaming szerint az Assassin’s Creed: Infinity-ben, a központi hubban is használható lesz.

A pletykák szerint két főszereplő lesz: egy férfi szamuráj, aki egy valós figurán, Yasukén alapul, illetve egy női shinobi/ninja. Több hangsúlyt kap a lopakodás, Splinter Cell-féle mechanizmusokkal bír, és a rombolható környezet sem marad el az Assassin’s Creed: Shadowsból, amit tehát holnap este már be is mutat a Ubisoft, és tuti többet látni majd belőle a Ubisoft Forwardon.

Forrás: WCCFTech, Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)