Jason Statham elismert rendezővel állhat össze a következő akciófilmjéhez?!

MOZI HÍREK – Jason Statham A gép (Plane) rendezőjével, Jean-François Richet-vel társul egy bosszúról és összeesküvésről szóló történetben, a Mutiny-ben.

 

 

Az akciófilmek szupersztárja, Jason Statham a tavalyi A gép (Plane) rendezőjével, Jean-François Richet-vel fog össze a Mutiny című filmben, amelyben A méhész sztárja menekülni fog, miközben egy nagyszabású globális összeesküvést leplez le. Kétségtelenül úgy, hogy közben a lehető legtöbb embert püfföli laposra. A Mutiny a Lionsgate jóvoltából érkezik, amely a cannes-i piac előtt már meg is szerezte az észak-amerikai forgalmazási jogokat.

A stúdió a Deadline szerint nyolc számjegyű összegért vette meg a jogokat, a Mutiny-t a Plane-t is jegyző J.P. Davis és Lindsay Michel írta.

A főszerep mellett Statham a projekt producere is lesz új cégén, a Punch Palace Productions-en keresztül. Marc Butan és a MadRiver Pictures mellett. A Mutiny szinopszisa a következő:

„A Mutiny-ben, miután milliárdos iparmágnás főnökét a szeme láttára meggyilkolják, Cole Reed-et állítják be, hogy elvigye a balhét – így menekülnie kell, miközben egy nemzetközi összeesküvés leleplezésén dolgozik.”

Az akcióthriller forgatása idén szeptemberben kezdődik az Egyesült Királyságban. Lauren Bixby, a Lionsgate Motion Picture Group társprodukciós és felvásárlási alelnöke izgatottan várja, hogy Statham és a Plane filmrendezője első alkalommal dolgozzon együtt.

„Jason Statham a világ egyik legmozgalmasabb akciósztárja, és alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk Jean-François-val és a MadRiver csapatával, akikkel korábban a Plane című filmben is együtt dolgoztunk. Alig várjuk, hogy ismét láthassuk ezt a kreatív energiát, ahogy a Mutiny-t életre kelti.”

 

Jason Statham hatalmas sikert aratott az idei A méhész című filmmel

 

Jason Statham nemrég hatalmas sikert aratott A méhész című filmmel, amelyben az akciósztár ismerős terepen mozog. Egy férfit alakít, aki miután egy kedves barátját elveszíti egy átverés miatt, hátrahagyja csendes méhészkedését, és brutális bosszúhadjáratot indít. A Kurt Wimmer forgatókönyve alapján David Ayer által rendezett film főszerepét Jason Statham játssza, a többi szereplő között olyanok szerepelnek, mint Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver, Phylicia Rashaddal és Jeremy Irons.

A januárban bemutatott A méhész hatalmas sikert aratott Statham és Ayer számára is, az akciófilm mára Statham legnagyobb szólófilmjévé vált a világ jegypénztáraknál.

A bosszúfilm 152,7 millió dollárt hozott a mozipénztárakban. A kritikusok is jól fogadták: a Rotten Tomatoes kritika-összesítő oldalon a kritikusoktól 70%-os, a nézőktől 92%-os pontszámot kapott.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu