Project T: a rajongók segíthetnek a játék fejlesztése során [VIDEO]

A Midwinter Entertainment PvE akció-horror játékát a Behaviour Interactive fogja kiadni; őket a Dead by Daylight kapcsán ismerhetjük, és a Project T is ennek a világában játszódik.

 

A Project T még nagyon korai állapotban van a fejlesztésében, így nem fog rövid időn belül megjelenni. A játékban a betolakodókat irányíthatjuk. Ezek durva és zűrös karakterek, akiket elragadtak a saját valóságukból, és csapdába estek a The Entity birodalmában. A Backwater nevű, állandóan változó régióban rájönnek, hogy össze kell fogniuk, ha bárminemű túlélésre esélyt szeretnének. Gyorsan rá is jönnek, hogy nincsenek egyedül: Backwaterben szörnyű szörnyetegek élnek (Thrall néven futnak).

Ezek a rémségek sokféle formában és különböző halálos képességekkel rendelkeznek. Eredetük és természetük tisztázatlan, de az biztos, hogy nem nézik jó szemmel a területükön tartózkodó betolakodókat. A játékosoknak a céljaik eléréséhez minden rendelkezésükre álló fegyverrel meg kell küzdeniük ellenük. A Dead by Daylight világának vadonatúj bővülése iránt izgatott játékosoknak már nem kell sokáig várniuk a további fejlesztési hírekre, ugyanis jelentkezhetünk a Project T bennfentes programjába, ha a visszajelzéseinkkel és ötleteinkkel segítenénk a projekt jövőjének alakítását.

Az Insider Programra a lenti második linken lehet regisztrálni. A jelentkezők aktívan közre fognak működni a Project T fejlesztésében. Exkluzív előzetes verziókhoz férhetnek hozzá (zárt tesztek is lesznek), a játékban pedig egyedi jutalmakat kaphatnak, és mivel a Project T még messze van a célvonaltól, elég korán be lehet szállni a véleményezésbe. Ez azért jó megközelítés, mert így gyorsan a közönség ízlésére lehet szabni a projektet.

A Midwinter Entertainmentet amúgy éppen két éve, 2022 május közepén vásárolta fel a Behaviour Interactive. A stúdió fejlesztői korábban a Halo és a Battlefield IP-ken dolgoztak, és egy free-to-play túlélő lövöldözős játékot hoztak össze, a Scavengers-t, ami 2021 májusában indult el korai hozzáféréses verzióban, és már nem is lehet megvásárolni a Steamen. Hiába, a fejlesztők másfelé fordították figyelmüket…

Forrás: Gematsu, Insider Program

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)