Jason Momoa bemutatta új párját – egy népszerű Star Wars-sorozat sztárját!

MOZI HÍREK –  Egy ideje már lehetett tudni, hogy a közelmúltban elvált Jason Momoa szívét újra meghódították – most az is kiderült, hogy a Hit Man és a Star Wars: Andor sztárja a szerencsés hölgy.

 

 

Jason Momoa, az Aquaman-filmek sztárja megerősítette új románcát a Hit Man és az Andor széria színésznőjével, Adria Arjonával. Momoa a héten Japánban osztott meg meghitt képeket új szerelmével. Az Aquaman 44 éves sztárja, akinek két közös gyermeke van volt feleségével, az 56 éves Lisa Bonet-tel, elragadtatottnak tűnt, amikor a vacsoraasztalnál megölelte a 32 éves Adriát, és együtt pózolt vele az útja során.

Azt írta: „Japán, egy valóra vált álom vagy, elszállt az agyam. annyira hálásak vagyunk mindenkinek, aki megnyitotta az otthonát, emlékeket szereztünk új barátokkal és régi barátokkal, megosztva egy újabb csodálatos kalandot mi amorral.

A sztár nemrég elárulta, hogy párkapcsolatban él. A 2024 Basingstoke Comic Conon való megjelenése során megkérdezték tőle: „Jelenleg szingli vagy?”, amire a sztár így válaszolt: „Nagyon is kapcsolatban vagyok. Hamarosan megtudjátok. Már egy ideje kapcsolatban élek”.

Adria 2019-ben ment hozzá régi barátjához, a Puerto Ricó-i származású amerikai ügyvédhez, Edgardo Canaleshez, ám kapcsolatuk egy ideje már véget ért. Momoa legutóbbi barátnője a 34 éves Eiza Gonzalez volt, aki amúgy feltűnően hasonlít Adriára.

 

 

Adria Arjona / Jason Momoa / Star Wars Andor / Bix

 

 

A színésznő az Emerald City (2017), az Elveszett próféciák (Anathema Device, 2019) mellett többek között az Andor (2022) sorozatban is feltűnt, ahol Bix Caleen karakterét alakította. Legutóbb Glen Powell oldalán szerepelt a Hit Man című filmben (2023), ahol a férfi szerelmét, Maddy Masters-t alakította.

2024 januárjában Jason és Lisa rendezték a válásukat, beleértve a két tizenéves gyermekük felügyeleti jogát és azt, hogy hogyan osztják fel a vagyonukat.

A The Blast által megszerzett új bírósági dokumentumokban az egykori pár megegyezett, hogy közös fizikai és jogi felügyeletet kap a 16 éves lányuk, Lola és a 15 éves fiuk, Nakoa-Wolf felett.

A válás „nem vitatott”-ként szerepelt, és mindkét sztár „lemondott arról a jogáról”, hogy házastársi támogatást kérjenek vagy kapjanak egymástól. Bonet beadványa szerint ő és az Aquaman sztárja 2020 októbere óta külön élnek, ami mindössze két hónappal azután történt, hogy a férfi egy 1965-ös Mustang – az első autója – felújításával állított be ajándékba neki.

A 2020 végi állítólagos különválás dátuma ellenére csak 2022 januárjában jelentette be a színészpár, hogy elválnak.

Forrás: People, The Blast

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."