Mi a helyzet a Marvel’s Wolverine-nel?! Az Insomniac Games válaszol

A kiszivárgások ellenére a Marvel’s Wolverine fejlesztése még mindig folyamatban van. Azonban nincs megerősített megjelenési dátum vagy ablak…

 

 

El kell ismerni, az Insomniac Games pályája a PS4 és az Xbox One generáció érkezése óta egyre magasabban szárnyal. Ez a szakasz a Sunset Overdrive-val kezdődött és a Marvel’s Spider-Man-nel folytatódott. A kaliforniaiak úgy tűnik, hogy a PlayStation és a Disney együttműködésével készpénzre váltják az ötleteiket. Nyilvánvaló, hogy a Marvel hatalmas fejőstehén. Ezt bizonyítja a hamarosan megjelenő Marvel’s Wolverine is, ami több mint tíz év után az első játék, amiben a karakter főszereplője lesz. A játék körül azonban roppant nagy a csend…

Bár a Marvel’s Wolverine 2023-as bemutatójával mindenki figyelmét felkeltette, Ted Price cégének még mindig a Marvel’s Spider-Man 2 megjelenése és a pókhős közép-rövid távú jövője van előtte a Venom spin-offról szóló pletykákkal.

Emiatt, és a Logan kalandja által generált várakozás miatt az Insomniac Games elleni támadás a PS5-exkluzív játékról szóló masszív kiszivárogtatásokkal igyekezett rontani a játékról és annak fejlesztéséről kialakult képet.

Kritikus pillanat ez a cég, az iparág, de általában a PlayStation ökoszisztéma számára is. Utóbbi nagyon érzékeny a támadásokra és ezzel együtt a kiszivárogtatásokra. Ennek nyomán sok játékos azon tűnődött, hogy az Insomniac Games a 2024 hátralévő „száraz” időszakában vajon címlapokra kerül-e a játék új megjelenésével. Erre azonban nem kerülhet sor.

 

A Marvel’s Wolverine-nek még „időre van szüksége”, hogy megjelenjen a képernyőn

 

Az Insomniac Games alapításának 30. évfordulója alkalmából a kaliforniai csapat olyan játékokról osztott meg felvételeket, mint a Ratchet and Clank, hogy emlékeztessenek a cég történelmére. Néhány játékos megragadta az alkalmat, hogy megkérdezze, mikor kapunk híreket a Wolverine-ről.

Az Insomniac Games válasza ebben az esetben egyértelmű volt: „majd akkor osztunk meg híreket, ha eljön az ideje, és most nem ez a megfelelő időpont”.

Sőt, mivel Hugh Jackman a harmadik Deadpool-filmben visszatér a mozikba a karakter szerepében, egyesek azt feltételezték, hogy június lenne a tökéletes alkalom arra, hogy előzetesen is láthassuk őt a játékban. Lehet, hogy a kaliforniaiak egy nyári bemutatóra utalnak? Ki tudja, csak remélni tudjuk, főleg, hogy a játék várhatóan legalább 2025 végéig nem készülhet el…

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."