PlayStation Plus Extra/Premium: egy tucat játék búcsúzik júniusban, köztük egy Rockstar nagyágyú!

A Sony szolgáltatása is forgatja az elérhető játékkínálatot, amivel nincs is baj, viszont náluk nem szokás közölni, hogy a frissítés mellett melyik címek távoznak a PlayStation Plusról (miközben a közvetlen rivális, az Xbox Game Pass ezt havonta kétszer is nyíltan felsorolja…).

 

A PlayStation Plus távozó címeit csak úgy találhatjuk meg, ha a PlayStation Store Last Chance To Play (utolsó esély a játékra) oldalát felkeressük. Ezt a Sony is megemíti a PlayStation Plus Extra és PlayStation Plus Premium frissítéseiben, de ahhoz már nincs merszük, hogy fel is sorolják, hogy mik lépnek le a rendszerről. A Push Square összefoglalta, hogy mik a június 18-áig játszható címek.

A PlayStation Plus Extra előfizetői ezektől a játékoktól búcsúzhatnak: Brothers: A Tale of Two Sons (PlayStation 4), DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace (PlayStation 4), Dodgeball Academia (PlayStation 4), Grand Theft Auto V (PlayStation 5, PlayStation 4), Indivisible (PlayStation 4), Monster Jam Steel Titans (PlayStation 4), MotoGP 23 (PlayStation 5, PlayStation 4), SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated (PlayStation 4), The Talos Principle: Deluxe Edition (PlayStation 4), The Wild at Heart (PlayStation 4), illetve Unturned (PlayStation 4). A PlayStation Plus Premium előfizetői ezeken felül még a Baja: Edge of Control HD-tól (PlayStation 4) kell, hogy búcsúzzanak.

Májusban több mint huszonöt játékot vett ki a Sony a PlayStation Plus középső és felső előfizetői szintjeinek fenntartott katalógusából, így például hét Final Fantasy játék, továbbá a Horizon Zero Dawn Complete Edition is kilépett a rendszerről. Hozzátennénk, hogy ezt a Sony házon belül fejlesztette, tehát nekik egy fillért sem kell fizetni azért, hogy a Guerrilla Games játéka a rendszeren legyen. Csak nem egy remake készül, és ezért vették ki?

Szóval a távozó játékok között a nagyágyú a Grand Theft Auto V. A GTA VI 2025 őszén fog megjelenni PlayStation 5-re és Xbox Series-re.

Forrás: VGC, Push Square

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.