Helldivers 2: Mire számíthatunk a jövőben? A stúdió új vezérigazgatója nyilatkozott!

Az Arrowhead Game Studios új vezérigazgatója, Shams Jorjani tudja, hogy idővel nem tudnának lépést tartani a felhasználók támasztotta elvárásokkal, de igyekeznek hosszabb távon több és jobb dolgot kínálni a közönségnek.

 

Jorjani a Redditen közölte, hogy mire számítsunk a Helldivers 2 kapcsán most, hogy más vezérigazgató áll a stúdió élén: „Mire számíthattok a stúdiótól? Először is, ez az egész váltás arról szól, hogy Pilen [Johan Pilestedt] közelebb lehessen a játékokhoz. Új játékokat/prototípusokat készítsen, több ideje legyen a Helldiversre, közelebb álljon Micke-hez, a kiváló rendezőhöz és a sok más tervezőnkhöz/fejlesztőnkhöz.

Pilenre bíztam, hogy legyen a stúdiónkban sok „Luke” Obi-wanja. Ha mindenki hallja Pilen bölcs hangját a hátsójában, amikor fegyvereket egyensúlyoz, küldetéseket vagy ellenségeket tervez, annál jobb. Ez nem jelenti azt, hogy Pilennek mindig igaza van, de szándékunkban áll, hogy őt és a többieket is szem előtt tartsuk. De a nap végén nem Pilen az, aki a játékokat készít (hanem mindenki más), hiszen ez egy csapatmunka.

Másodszor, továbbra is szorosan együtt fogunk működni a Sony-val, és a lehető legtöbb ember számára szeretnénk fejleszteni a játékot. Ők egy csodálatos partnerek, és nélkülük tényleg, tényleg, tényleg nem valósult volna meg a Helldivers 2. Harmadszor, „még több”. Tudtuk, hogy lehetetlen lenne lépést tartani a kereslettel és a Helldivers 2-ben és a vele való szórakozás iránti olthatatlan éhséggel. Stúdióként arra koncentrálunk, hogy fenntartható módon alakítsuk ki a dolgokat, hogy hosszú távon még több és jobb dolgot tudjunk készíteni. Építünk egy kis állványzatot, mielőtt egy nagyobb pajtát építhetnénk. Erre sorban állnak a „hol a patch?????” megjegyzések…

Negyedszer, párbeszéd. Azt hiszem, Pilen nagyszerű precedenst teremtett azzal, hogy ilyen nyíltan és közvetlenül beszélt a közösséggel a játékról. Ő a mi nagykövetünk, és továbbra is ő lesz a mi NAGY hangunk. De én is itt leszek, és ezért is szögeztem le egy kicsit magamról. A kommentek másik végén egy ember van. Ez nem jelenti azt, hogy minden szálra, szeszélyre vagy hangos hangra válaszolunk, de itt vagyunk és figyelünk. Pilen és én a minap egy órát töltöttünk vacsora közben a mémeken nevetve,” írta Jorjani.

Hello fellow Helldivers! Greetings from the newly minted CEO – Shams Jorjani
byu/BigKahuna_AGS inHelldivers

Úgyhogy a stúdió igyekszik továbbra is közel lenni a játékosokhoz, de csak azokhoz, akik nem folyton toxikus, kritizáló hangot ütnek meg. Emiatt érdekes lesz látni, hogy rövid távon milyen változás lesz.

Forrás: Gamesradar

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu