Xbox Game Pass: 2024 egyik legjobban várt címe a megjelenés napjától elérhető a szolgáltatáson! [VIDEO]

Bejelentették a Call of Duty: Black Ops 6-ot, amely ráadásul az első napon csatlakozik majd az Xbox Game Pass katalógusához!

 

 

A Microsoft bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops 6 az Xbox Game Pass day one-kiadás lesz. Ez a régóta futó sorozat első olyan darabja, amelyről hivatalosan is megerősítették, hogy a Game Passra érkezik, méghozzá rögtön a megjelenés napján.

A rajongók azóta várták, hogy az Xbox Game Passra azóta érkezzenek Call of Duty-címek, amióta a Microsoft 2023 október közepén lezárta az Activision Blizzard nagyszabású felvásárlását.

Ez a várakozás meglehetősen hosszúnak bizonyult. A Microsoft korábban azt állította, hogy a felvásárlási ügyletet övező szabályozási bizonytalanság visszatartotta attól, hogy előre felkészüljön az Activision Blizzard katalógusának szolgáltatásához való hozzáadásának megkezdésére. Több bennfentes még azt is felvetette, hogy a Microsoft meggondolta magát a Call of Duty Xbox Game Passra való felhozatalával kapcsolatban. Azonban a vállalat később megnyugtatta a rajongókat, hogy a korábban bejelentett kiadási tervek nem változtak.

 

 

Call of Duty: Black Ops 6 / Microsoft / Xbox Game Pass

 

 

A Microsoft megerősítette a Black Ops 6 day one-megjelenését az Xbox Game Pass-on a kiszivárgást követően

 

Pusztán hetekkel azután, hogy megismételte ígéretét, miszerint a Call of Duty-t az Xbox Game Passra hozza, a játékóriás végre bejelentette az első ilyen kiadást a Black Ops 6 formájában. A lövöldözős játék érkezése a szolgáltatásra még a május 28-i hivatalos megerősítés előtt néhány órával ki is szivárgott. Ekkor ugyanis egyes Xbox Game Pass-előfizetők értesítést kaptak a várva várt első napi megjelenésről.

Bár a bejelentés kevés részletet tartalmazott, megerősítette, hogy a jövő hónap elején további információk következnek, amikor a Call of Duty: Black Ops 6 világméretű leleplezése egy dedikált adás részeként fog megtörténni, amelyre a tervek szerint közvetlenül a közelgő Xbox Games Showcase után kerül sor.

A két esemény közül az első június 9-én lesz. Egyelőre nem világos, hogy a játék megjelenési dátumát a premier során felfedik-e majd. Korábbi jelentések alapján a Black Ops 6 a tervek szerint valamikor 2024 októberében kerül piacra. (A játék tegnap bemutatott élőszereplős előzetesét a cikk végén találod.)

A Black Ops 6 megjelenése a Microsoft előfizetéses szolgáltatásán várhatóan megnyitja az utat még több Call of Duty-játék előtt. Így végre ezek is eljuthatnak az Xbox Game Pass-ra. Hogy az Xbox Games Showcase-en valóban bejelentésre kerül-e ilyen bővítés, azt még nem tudni.

Addig is, egy nemrégiben megjelent jelentés szerint a Microsoft változtatásokat fog eszközölni a Game Pass szintjein, és ennek fő okaként a Call of Duty közelgő érkezését említette a szolgáltatáson. Ennek az állítólagos lépésnek a terjedelme és egyéb konkrétumai egyelőre tisztázatlanok.

Forrás: Xbox, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu