[SOP 2024] Készül a Ballad of Antara, egy fantasy RPG, amitől leesett az állunk! [VIDEO]

A TipsWork Studio által fejlesztett és az Infold Games által kiadott Ballad of Antara a tervek szerint valamikor 2025-ben jelenik meg.

 

 

Ha valaki szereti az akciódús fantasy RPG-ket, az most jól jár. A PlayStation State of Play eseménye egy új játékkal lepte meg az egész közösségét. Ez utóbbi amellett, hogy egy sötét és varázslatos világban játszódik, látványos csatákat ígér gigantikus lényekkel. A TipsWorks Studio által fejlesztett és az Infold Games által kiadott Ballad of Antara című élményjátékról van szó, amely valamikor 2025-ben lesz elérhető.

Ahogy a lenti trailerben is láthatjuk, a Ballad of Antara egy hanyatló univerzumba visz majd minket, amely még így is lélegzetelállító látványvilágával tűnik ki.

A játékosoknak azonban nem lesz sok idejük gyönyörködni a tájban. Ugyanis a TipsWorks Studio játékának célja, hogy kihívást jelentsen az irányításnál a hihetetlen főnökök elleni gyors tempójú csaták révén.

Miről is szól pontosan a játék a cselekményt tekintve? Egy távoli föld egy évszázados konfliktus és az azt követő invázió miatt a bukás szélén áll. Karakterünk veszélyes útra indul, hogy isteni lényeket keressen, hogy „visszaszerezze a világ kicsavart és elveszett alapjait”. Érdekesség, hogy még 1997-ben a Sierra On-Line gondoskodásában megjelent egy Betrayal in Antara című RPG, a jóval híresebb Betrayal at Krondor spirituális utódaként. Úgy tűnik, a címbéli hasonlóság ellenére a két projektnek semmi köze egymáshoz…

 

Egyéb State of Play meglepetések a Ballad of Antara mellett

 

Bár igaz, hogy a közösség kapott néhány kiszivárgott információt a PlayStation State of Play tartalmakkal kapcsolatban, mint például az új ASTRO BOT vagy a God of War: Ragnarok PC-s portja, az eseményen többek között a Monster Hunter Wilds új trailerével is meglepték a játékosokat. A PlayStation-közösségnek tehát van néhány játék, amire érdemes lesz odafigyelnie az elkövetkező hónapokban.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."