[SOP 2024] Dynasty Warriors: Origins: egy az ezer ellen, új lendülettel [VIDEO]

Az Omega Force és a Koei Tecmo kurrens-gen platformokra készíti az új Dynasy Warriors epizódot, és ezért is lehet úgy mondani, hogy a franchise új lendülettel vág neki a küzdelmeknek. Kell is neki…

 

A Dynasty Warriors: Origins felerősíti a csatamezőt a képernyőt végig benépesítő, harcra készen tomboló hatalmas seregeknek köszönhetően. A játék során a játékosoknak gyorsan kell cselekedniük, mivel az ellenséges seregek példátlan mérete és léptéke elárasztja a csatateret. A szövetséges seregekkel való koordináció kulcsfontosságú, ahogy a játékosok valós időben vetik be a harci taktikákat, miközben katonák hullámain vágnak keresztül a Dynasty Warriors történetének legfeszültebb harcaiban.

A Dynasty Warriors franchise esetében először egy „névtelen hős” szemszögéből meséli el az Omega Force a történetet. Játsszuk végig a történelmi háborús történetet, miközben a Három Királyságban kitör a káosz (ahogy az lenni szokott), és úgy mutatják be Kína hatalmas területeit és legkegyetlenebb tábornokait, mint még soha. Épp ezért lehet érdekes az alapjában véve évtizedek óta változatlan koncepció.

A Dynasty Warriors: Origins producere és az Omega Force vezetője, Sho Tomohiko a sajtóközleményben a következőket írta: „A Dynasty Warriors franchise közel 30 éve nem csak a realizmus érzetét nyújtja a csatatéren, hanem az 1 az 1000 elleni játék izgalmas akcióját is. A Dynasty Warriors: Originsszel visszatérünk ezekhez a gyökerekhez, és non-stop akciót nyújtunk nem csak a sorozat leghűségesebb rajongóinak, hanem világszerte minden játékrajongónak, a legizgalmasabb háborút nyújtva, amit valaha is képesek voltunk megalkotni.”

A Dynasty Warriors: Origins tehát visszatér ahhoz, amivel anno el tudták nyerni a közönség kegyeit. Mivel a Dynasty Warriors 9 katasztrofális volt minden tekintetben (például üres nyílt világ), érthető, hogy ezt az irányt alkalmazza az Omega Force. A játék pontos megjelenési dátuma még nem ismert, ugyanis csak annyit bökött ki a Koei Tecmo, hogy valamikor 2025-ben fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)