[SOP 2024] God of War: Ragnarök: folytatódik a Sony PC-s kálváriája [VIDEO]

A Santa Monica Studio és a Jetpack Interactive Kratos és Atreus történetének folytatását áthozza a PC-re, viszont ezúttal már előre szóltak valamive kapcsolatban.

 

A God of War: Ragnarök 2022. november 9-én jelent meg PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, és kicsivel több mint egy évvel később, 2023. december 12-én jött az ingyenes Valhalla DLC, szóval mire megjelenik a PC port, majdnem két év fog eltelni a konzolos verzió rajtja óta. Természetesen a PC portban alapból ott lesz a Valhalla, így nem kell arra még többet várni.

A PC port korlátlan frame rate-tel, valódi 4K felbontással rendelkezik majd. A tükröződések, a megvilágítás javulni fognak, az árnyékok magasabb felbontásúak lesznek, és a geometrikus részletesség is jobb lesz a PlayStation 5-ös eredetihez képest. Nem marad ki a felskálázó technológia sem, és mind a három GPU-gyártó megoldása ott lesz a God of War: Ragnarökben, így az Nvidia DLSS 3.7, az AMD FSR 3.1, továbbá az Intel XeSS 1.2 is a játékban lesz.

Ha alacsonyabb latenciát (lagot) szeretnénk, az Nvidia Reflex is bevethető lesz a portban, ami 21:9-es és 32:9-es ultraszéles felbontásokat is támogatni fog. A Sony kontrollereit is be lehet vetni a kombókhoz, ugyanis mind a DualShock 4, mind a DualSense működni fog a Santa Monica Studio játékában, de ha az egeret és a billentyűzetet preferáljuk, akkor teljesen testre lehet szabni a gombkiosztást, hogy a játékstíusunknak megfelelő kezelést kapjunk. A DualSense kontroller a haptikus visszajelzéssel és az adaptív ravasszal is erősíteni fog, hogy még nagyobb immerzióban részesüljünk. A térbeli 3D audio pontos lesz, így hallani fogjuk, hogy ki milyen irányból támad majd ránk.

 

 

A God of War: Ragnarök szeptember 19-én jelenik meg PC-re a Steamen és az Epic Games Store-on, és már most hivatalossá tette a Sony, hogy a játékhoz kelleni fog a PlayStation Network-fiók. Úgyhogy a cég nem hátrál meg, és akár akarjuk, akár nem, ezt ránk fogja tukmálni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)