[SOP 2024] Két játék tart PC-re az Infold Gamestől [VIDEO]

Az egyikük egy nyílt világú, öltözködésre is szakosodott kalandjáték lesz, ami hamarosan PlayStation 5-ön bétatesztet kap, a másik pedig egy free-to play sötét fantasy akció-RPG; mind a kettőnek az Infold Games lesz a kiadója.

 

Az első játék az Infinity Nikki lesz, amin a Papergames dolgozik. Ez a franchise ötödik része, ami az Unreal Engine 5-öt használja és multiplatform lesz. Zökkenőmentesen ötvözi a sorozat alapvető öltöztetős mechanikáját a nyitott világú felfedező elemekkel. Emellett platformjátékot, rejtvényfejtést és számos más játékelemet is kínál, hogy egyedi és gazdag élményt nyújtson. Ebben a játékban Nikki és Momo új kalandba kezd, hogy beutazzák Miraland fantasztikus nemzeteit, amelyek mindegyike sajátos kultúrával és környezettel rendelkezik. A játékosok számos karakterrel és szeszélyes lénnyel találkozhatnak, miközben különböző stílusú, lenyűgöző ruhákat gyűjtenek. Ezek közül néhány ruhadarab mágikus képességekkel rendelkezik, amelyek elengedhetetlenek a felfedezéshez.

A ruhákban rejlő szeszély erejét kihasználva Nikki rendelkezik azokkal az eszközökkel, amelyek segítenek neki a nehéz próbatételek leküzdésében. Bátorsága és elszántsága nem ismer határokat. A lebegő ruhával Nikki kecsesen lebeghet, a siklóruhával egy óriási virágot idézhet meg a magaslati repüléshez, a zsugorodó ruhával pedig Momo fején ülhet, miközben ő szűk helyeken navigál. Ezek a Képesség-öltözetek számos kalandlehetőséget nyitnak meg, és így végtelen szórakozást kínálnak! Ebben a hatalmas, fantasztikus világban sajátítsuk el az olyan technikákat mint a lebegés, a futás és a zuhanás, hogy szabadon felfedezzük a földet, valamint megolddjukaz okosan megtervezett rejtvényeket és pályákat. A 3D-s platformjátékok öröme átszövi a játék nyitott világának felfedezését. Minden egyes egyedi látványvilág vibráló és elbűvölő. Szárnyaló papírdaruk, száguldó borospincés aknakocsik, titokzatos szellemvonatok; új rejtélyek várnak a megfejtésre!

A Miraland egy fantasztikus hely arra is, hogy pihenjünk és értékeljük az életet. A napfelkelték, naplementék és a folyamatosan változó időjárás mellett Miraland teremtményeinek saját életük van. Emlékezzünk a napi rutinjukra, és próbáljuk meg kitalálni őket. Vegyünk fel különleges képességekkel rendelkező ruhákat, hogy a folyó mellett horgászhassunk, vagy hálóval bogarakat fogjunk. A játék alapos gyűjtögető rendszerrel rendelkezik, ahol a Nikki által összegyűjtött tárgyakból remek ruhaanyagok lesznek. Sétáljunk virágmezőkön és réteken, hegyi patakok mentén, és találkozzunk különleges ruhákat kínáló kereskedőkkel. Hagyjuk, hogy az utcákon a papírdarukkal együtt szálljon fel az ihlet. Használjuk Momo kameráját, és öltöztessük Nikkit kedvenc ruháinkba. Kiválaszthatjuk a tökéletes háttereket és kereteket, hogy képeket készíthessünk róla, így bármikor és bárhol megörökíthetjük utazásunk minden szívmelengető pillanatát.

A másik játék, a Ballad of Antara egy közelgő multiplatform dark fantasy akció-RPG, amelyet a TipsWorks Studio fejleszt. Induljunk veszélyes útra, keressünk toronymagas isteni lényeket, szerezzük vissza a világ kicsavart és elveszett esszenciáit. A távoli múltból az idő nyilai eltévedtek, és minden köztes dolog magjai megszűntek virágozni. A megszokott „esszenciákat” egy hirtelen ködfelhő elragadta, a világ ismeretlen oldala alá fátyolosodott. Utazzunk át a Parán, hogy megkeressük a toronymagas, isteni teremtményeket. Szerezzük vissza a földnek ezeket a kiforgatott és elveszett „esszenciáit”, és alakítsuk őket a Szürke Köd elleni erővé.

Az Infinity Nikki PlayStation 5-re, PC-re, iOS-re, Androidra, és talán PlayStation 4-re is készül (a State of Playes bejelentés nem beszélt róla). A PS5-ön bétateszt a harmadik negyedévben, július és szeptember között kezdődik. Megjelenési dátuma nem ismert. A Ballad of Antara célplatformjai a PlayStation 5-ön kívül nem ismertek; a free-to-play játék 2025-ben fog megjelenni.

Forrás: Gematsu,

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)