Apró öröm a PlayStation Plus előfizetők számára – íme, mit kell tenni érte!

A PlayStation Plus előfizetők ebben a hónapban elég sok ingyenes bolti kreditre tehetnek szert.

 

 

PlayStation Plus előfizetőként mindig jó érzés ingyenes bolti kreditet kapni, amit a szeretett videójátékokra költhetünk. Különösen akkor, ha ezeket a pontokat a mindennapi PlayStation-gamer dolgok elvégzésével lehet megszerezni.

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy ingyenes krediteket szerezzünk, amelyeket tetszés szerint költhetünk el a PlayStation Store áruházban, a PlayStation Stars kampányok teljesítése.

A PlayStation Stars 2022-ben indult. Az egyszerű kampányok teljesítésével nem csak digitális gyűjtemények, hanem pontok is szerezhetők. Utóbbiakat videójátékok, például a Stella Blader, DLC-k vagy 5 és 20 fontos bolti kreditek vásárlására válthatsz be.

A Sony a múlt hónapban jelentette be legújabb Days of Play kampányát. Ez nem csak a PlayStation Store és a PlayStation Direct kedvezményeit hozza, hanem rengeteg ingyenes videójátékot is. Utóbbiakat a PlayStation Plus előfizetők igényelhetik.

Ráadásul a Days of Play alkalmából rengeteg új akció áll a PS Stars tagok rendelkezésére, amelyekhez ingyenesen csatlakozhatsz. Mától (június 4.) nagylelkű 75 pontot szerezhetsz, ha játszol a három havi PS Plus-játék közül bármelyikkel. Ezek az AEW Fight Forever, a SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake és a Streets of Rage 4.

Június 7-től további 50 pontot szerezhetsz a Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition játékkal.

Emellett mostantól a következő játékok bármelyikével játszva további 75 pontot szerezhetsz: GigaBash, Gotham Knights, LEGO Marvel Superheroes 2, Marvel’s Guardians of the Galaxy és Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Ez összesen 200 jutalompontot jelent pusztán azzal, hogy ebben a hónapban beindítod a kiválasztott PlayStation Plus-játékokat. Lelkes PS Plus-kampányvégzőként a 200 pont sokkal bőkezűbb, mint az utóbbi időben jellemző. Mostanság gyakran ennek az összegnek a felét kapjuk, ezért nagyon ajánlom, hogy ebben a hónapban használd ki a bőkezű PS Stars-pontokat.

Természetesen nem csak a 200 jutalompontot szerezheted meg könnyedén, hanem rengeteg új digitális gyűjtőelemet is, amelyeket büszkén mutathatsz meg a PlayStation mobilalkalmazás profilján, ha szeretnéd.

Forrás: CNET

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."