Ghost of Tsushima: vajon hamarosan bejelenthetik a folytatást?!

Ha ez igaz, a Ghost of Tsushima 2 a Sony legrosszabbul őrzött titka lehet…

 

 

A Ghost of Tsushima folytatásáról egyre többet hallani. Geoff Keighley szerint a most pénteki Summer Game Festen jó pár nagy leleplezésre számíthatunk. Amikor már az ember azt hiszi, hogy az esemény a végéhez közeledik, a házigazda „még egy dologgal” kecsegtet. Nem ritka, hogy ez gyakran az este legizgalmasabb bejelentése.

A pénteki esemény állítólag főként a már bejelentett címekre koncentrál, ám nincs kétség afelől, hogy Keighley még mindig tartogat valami jót a végére.

A múlt heti State of Play-en azonban kaptunk egy „még egy dolog” meglepetést az Astro Bot formájában. A közelgő PS5 platformjáték teljesen ellopta a show-t, ami bevallottan nem is volt olyan nehéz. Egy esetleges Tsushima-folytatás bejelentése valószínűleg még nagyobb szenzációnak bizonyulna.

 

A Ghost of Tsushima 2 kezd úgy tűnni, mintha a PlayStation legrosszabbul őrzött titka lenne

 

A Sucker Punch több álláshirdetése is utalt a Ghost of Tsushima folytatására az elmúlt években. Aztán persze ott van az a rejtélyes „Live From PS5” marketingkampány, amely tavaly debütált.

Ez egy sor bejelentett PS5-exkluzív játékot mutatott be, az egyetlen kivétel az Uncharted-szerű felvételek és a Ghost of Tsushima 2 egy részletének tűnő részlete volt.

Nos, a Sony talán még mindig igyekszik titokban tartani a folytatás létezését. Ám a kiszivárogtatók ezt nehéz feladatnak tartják. A ComicBook beszámolója szerint Daniel Richtman (más néven DanielRPK) a legújabb, aki azt állítja, hogy „megerősítheti, hogy a Ghost of Tsushima folytatása készül”.

Richtman nem szolgáltat semmilyen további bizonyítékot, így érdemes ezt az információt óvatosan kezelni. Ettől függetlenül, ő egy megbízható szakember, és a Tsushima folytatását széles körben rendkívül valószínűnek tartják.

Lehet, hogy a Summer Game Fest alatt felbukkan a folytatás? Ez nem teljesen kizárt. Ugyanakkor némileg valószínűbb, hogy egy PlayStation eseményen mutatják be még idén.

Egyelőre várjuk meg, hogy mit hoz a péntek.

Forrás: ComicBook

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."