A PlayStation feltámaszthat egy sok éve nem látott, népszerű játéksorozatot?!

Sokat elmond erről a PlayStation-szériáról, hogy az utolsó epizód több mint tíz éve jelent meg…

 

 

Nagyon úgy tűnik, hogy a PlayStation újjáélesztett egy elveszettnek hitt régimódi sorozatot. Csupán egy a bökkenő. Az újjáélesztés (egyelőre) nem egy játék, amivel játszhatsz, hanem inkább egy digitális gyűjtői darab, amit a magadénak mondhatsz.

Habár ez nyilván nem ugyanaz, mintha új játékot jelentettek volna be, ám mivel a széria 2013 óta nem hallatott magáról, joggal várhatjuk, hogy nem vették volna elő ebben a formában sem, ha nem lennének komolyabb terveik vele.

A szóban forgó franchise, amelynek örökségét fontos lenne megőrizni, a Sly Cooper. A széria 2002 és 2013 között négy játékkal jelentkezett, amelyek közül az első hármat a legendás Sucker Punch fejlesztette, akiknek az Infamous-sorozatot és a Ghost of Tsushimát is köszönhetjük.

Mielőtt azonban megtörténne a sorozat visszatérte, van valami, ami emlékeztetni fog erre az ikonikus akciósorozatra: a Sly Cooper kitűző.

Ezt a letöltést 800 pontért „megvásárolhatod”, hogy megmutasd a Sonynak, hogy még mindig nagy a szereteted a retro karakter iránt.

A rajongók máris erről a kitűzőről beszélnek. Igaz, nem éppen pozitív hangvételben. A többség úgy gondolja, a PlayStation „kivéreztet” minket a sok vonzó letöltéssel.

„Azt terveztem, hogy spórolok a pontjaimmal, de nem hagyhatok ki semmit, ami Sly Cooperrel kapcsolatos!” – jegyezte meg a Redditor TheWarlockGamma a kitűző láttán.

Egy másik felhasználó ezután megjegyezte: „Bárcsak a való életben is lehetne ilyen”, látszólag a megvásárolható fizikai zománcos kitűzők hiányára utalva.

Nem ez az egyetlen digitális gyűjtői letöltés, ami elérhetővé vált. Van egy Ghost of Tsushima-hoz kapcsolódó is, amiért biztosan sokan fognak pontokat cserélni. A legjobb az egészben, hogy nincs szükség hozzá PS Plusra.

Mi őszintén reméljük, hogy a maga műfajában kiváló és roppant szórakoztató Sly Cooper visszatér. Addig is ez a kis apróság pedig emlékeztetheti a rajongókat arra, hogy a Sony sem feledkezett meg a játéksorozatról…

Forrás: Reddit

Sly cooper pin !!!
byu/Mobxo inplaystationstars

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu