Új nevet kapott a Dragon Age: Dreadwolf, hamarosan látni fogjuk a játékmenetét

A BioWare szerint az eddigi nem nem tükrözte megfelelően a játék új hőseit és történeteit, és nemsokára betekintést is kaphatunk, ugyanis az Electronic Arts le fogja leplezni a Dragon Age 4 játékmenetét.

 

Az Electronic Arts és a BioWare bejelentette, hogy a régóta várt, és koncepciójában többször is átdolgozott játék végleges neve Dragon Age: The Veilguard lesz, és ebből június 11-én fognak játékmenetet mutatni, így hiába nincsen idén sem E3, a június első felét megszokásból használják a fejlesztők és kiadók, hogy bemutassák, mire készülnek a következő időszakban.

„A Dragon Age: Inquisition megjelenése után a stúdió hihetetlen lehetőséget kapott arra, hogy felfedezze, tesztelje és validálja a különböző játékmenet-koncepciókat, miközben azon dolgoztunk, hogy meghatározzuk, hogyan nézhet ki a következő Dragon Age. Mindent letettünk az asztalra, ami, igen, még egy többjátékos koncepciót is tartalmazott. A kísérletezéssel és iterálással töltött idő alatt fokozatosan sokat tanultunk. Ez a munka és az Electronic Arts csodálatos támogatása segített nekünk abban, hogy újra egy hihetetlen egyjátékos játék megalkotására koncentráljunk, olyan választási lehetőségekkel, karakterekkel és világépítéssel, amilyet tőlünk elvárhatsz.

A BioWare-nél olyan kalandokkal, konfliktusokkal és társasjátékokkal teli világokat hozunk létre, ahol te vagy a középpontban. Ahogy a franchise-unk rajongói tudják, minden Dragon Age-játék egy új, önálló történetet hozott. Ezek a történetek Thedas világában játszódnak, és epikus helyszíneket és fenyegetéseket fedeznek fel, mindig új konfliktusba sodorva téged. Minden játék egy új főhőst is bemutat (a Wardent, Hawke-ot, az Inquisitort), akit a magadénak mondhatsz. Mindezekre, és még ennél is többre számíthatsz az új játékban. És persze, akárcsak az egyedi hősöd, nem lenne Dragon Age játék a csodálatos társak nélkül, igaz?

A társaidat alkotó hét egyedi karakter mindegyike mély és lebilincselő történettel rendelkezik, ahol a meghozott döntéseid hatással lesznek a velük való kapcsolataidra és az ő életükre is. Összefogod ezt a felejthetetlen hősökből álló csapatot, miközben felveszed a harcot a világra szabadult félelmetes új fenyegetéssel. Természetesen a Rettegett Farkas (Dread Wolf) továbbra is fontos szerepet játszik ebben a történetben, de te és a társaid (nem pedig az ellenségeid) vagytok az új élmény középpontjában. Ezért, hogy megragadjuk, miről is szól ez a játék, megváltoztattuk a nevet, mivel az eredeti cím nem mutatta meg, mennyire erősen érezzük magunkat az új hőseink, a történetük és az iránt, hogy össze kell hoznod őket, hogy megmentsd egész Thedast,” írta indoklásában a BioWare.

A Dragon Age: The Veilguard valószínűleg idén ősszel meg fog jelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re.

Forrás: Gematsu, BioWare

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.