[SGF 2024] Kunitsu-Gami: Path of the Goddess: cross-gen lett [VIDEO]

A Capcom játéka végül a PlayStation 4-re és az Xbox One-ra is meg fog jelenni nemsokára, így nem csak a 2020-as konzolok valamelyikével vagy PC-vel rendelkezők számára fog megjelenni.

 

A Summer Game Fest 2024-es bemutató során a nézők mélyebben elmerülhettek a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess világában, és a játékmenet is premiert is kapott, ráadásul a megjelenési dátum is sokkal közelebb van mint gondolnánk. Ráadásul nem csak a PlayStation 5, Xbox Series, továbbá a PC kapja meg a játékot, hanem a PlayStation 4 is. Aki Xbox Game Pass-előfizető, a megjelenés napjától elérheti a Capcom játékát, amit már elő is lehet rendelni.

Azok, akik előrendelik a Kunitsu-Gami: Path of the Goddesset, pár exkluzív tárgyat kapnak. Ilyen lesz például a Walking Basket, illetve az Astral Project Mazo talizmán. Ezeket Soh-ra lehet rakni. Ezeken túl lesz egy digitális mini művészeti könyv, amely eddig soha nem látott, a játékhoz készített koncepciórajzokat tartalmaz.

Ebben az egyedülálló, japán ihletésű és vizuálisan magával ragadó játékban a játékosok a főszereplő Soh szerepében éles stratégiai döntéseket kell hozniuk, és ügyes táncos kardmozdulatokkal kell támadniuk, miközben a megmentett falusiakkal és Yoshiróval együttműködve kell leküzdeniük az előttük álló kihívásokat. Napközben fedezzük fel a falut, és tüntessük el a fertőzést a falusiak megmentésével, és bölcsen kiosztva nekik a szerepeket és pozíciókat, hogy éjszaka segítsenek a Seethe megtámadásában. Éjszaka a falusiak Soh mellett harcolnak, hogy megvédjék Yoshirót a Seethe-rajoktól.

A videó bemutatta a Spirit State-et és az új játékmenetet egy Festering Seethe-tel. Amikor Sohnak elfogy az egészsége, egy Spirit State állapotot vesz fel, ahol a játékos nem tud harcolni, és csak parancsokat adhat a falusiaknak, hogy megvédjék Yoshirót. A Festering Seethe Seethe-rajokat fog előhívni, így a falusiakkal való együttműködés elengedhetetlen. Mindkét helyzetben a játékosok megtapasztalhatják az akció és a stratégia intenzív egyesülését.

A Kunitsu-Gami: Path of the Goddess július 19-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Microsoft Store), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Az Xbox Game Passon keresztül is elérhető lesz konzolon, PC-n és felhőn egyaránt.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.