[SGF 2024] The First Descendant: hamarosan fegyvert ragadhatunk [VIDEO]

A Nexon (ami ezúttal nem csak kiadó lesz, ugyanis házon belül fejleszti) megjelenési dátumot adott a cross-gen, free-to-play, kooperatív lövöldözős-lootgyűjtős játékának.

 

A megjelenési dátum bejelentését egy vadonatúj, a nemrég frissített Unreal Engine 5-ben készült filmes trailer keretében tették meg, melyben a főbb „leszármazottak” (Descendant-ok) belevetették magukat a harcba, új ellenségekkel találkoztak, és útközben új szövetségesekkel is összefutottak. A legújabb trailer nem csak az izgalmas akciót és a kooperatív játékmenetet emeli ki, amit a játékosok megtapasztalhatnak, hanem új karaktereket és bossokat is bemutat, amelyek a megjelenéskor és a megjelenés utáni frissítéseken keresztül érkeznek meg a játékba.

A megjelenési dátum közlésével a Nexon arra készül, hogy hamarosan megosztja a teljes részleteket; beleértve a megjelenéskor a játékosok rendelkezésére álló elemeket és eseményeket. További részleteket is közölni fognak a megjelenéshez közelítve a közösségi médiában és a Nexon-bennfentesek videóin keresztül.

Miután 2023 szeptemberében befejeződött a cross-play nyílt béta, Lee Beomjun producer és Minseok Joo rendező rendszeresen megosztotta a legfontosabb fejlesztési frissítéseket a Dev Talks és Dev Notes formátumokon keresztül, beleértve a legkeresettebb fejlesztéseket és játékfunkciókat mint például a küldetések változatossága, a felhasználói felület javítása és a tovább optimalizált grafika. A Nexon izgatottan várja, hogy a jövő hónapban hivatalosan is megoszthassa a teljes játékot a játékosokkal.

Szóval kíváncsiak leszünk arra, hogy miképp fog a megjelenés után bővülni a játék, ugyanis ez egy live service cím lesz. Ilyen például a Ubisofttól az XDefiant is, és ott is gyorsan közölte a francia kiadó, hogy miképp jönnek a további tartalmak abba a játékba. A The First Descendant július 2-án fog elrajtolni PlayStation 5-ön, Xbox Series-en, PC-n (Steam), PlayStation 4-en, továbbá Xbox One-on.

A következő néhány hét során a Nexon tehát biztosan mondani fog pár részletet arról, hogy 2025 júliusáig hogyan fogja frissíteni a The First Descendantot, hiszen általában egy évvel szokás előre tervezni ebben a modellben…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)