[SGF 2024] Sonic X Shadow Generations: több verzióban is kapható lesz Shadow visszatérése [VIDEO]

A SEGA megjelenési dátumot is adott a cross-gen játéknak, de ebben az esetben is azt látni, amit a játékiparban oly sokszor: a drágább kiadást korábban elkezdhetjük játszani.

 

A játék alapkiadása 50 dollár (euróból számítva 20 ezer forint) lesz. Digitálisan PlayStation-exkluzív tartalmak a törölt jeleneteket tartalmazó kibővített prológus animációk, és aki előrendel, a Sonic Adventure skint kapja. A bolti, lemezes/kazettás Day One Editionnél további előrendelői bónusz a 28 oldalas Gerald Robotnik-napló (ára ugyanannyi amúgy). A Digital Deluxe Edition 60 dollár (24 ezer forint), ami magába foglalja a season passt; ezzel három nappal korábban játszhatjuk, továbbá Shadow egy extra skint és pályát kap (megjelenés az év végén), de ott van a Terios skin, az extra háttérzenei csomag, a digitális művészeti könyv és soundtrack, illetve Sonic Generations skillpontok is vannak.

Irányítsuk Shadow-t egy vadonatúj történetkampányban, melyben eddig soha nem látott képességek mutatják be, hogy miért is nevezik őt a végső életformának. Száguldjunk végig Shadow történetének ikonikus állomásain, fedezzük fel a rejtett titkokat egy hatalmas központi világban, és szerezzünk be új képességeket, hogy felvehessük a harcot Black Doommal és megmentsük a világot. A Sonic X Shadow Generations tartalmazza a nagy sikerű Sonic Generations teljes remasterét is, egy időutazós kalandot, amely a 3D-s és 2D-s Sonic-szakaszok legnagyobb slágereinek gyűjteményét tartalmazza, feljavított látványvilággal és új bónusz tartalmakkal.

Ebben az új, önálló kampányban Shadow nemezise, Black Doom újra felbukkant, és azzal fenyeget, hogy ismét átveszi az uralmat a világ felett. Shadownak a múltjába kell utaznia, szembenéznie fájdalmas emlékeivel, és új sötét erőket kell felszabadítania, hogy megmentse a világot. Shadow új Doom-erejével harcolhatunk az ellenségek hordái ellen, és olyan platformos kihívásokkal küzdhet meg mint még soha. Szörföljünk, repüljünk át az akadályokon és állítsuk meg az időt a visszatérő Chaos Controllal. Éljük át újra Shadow korábbi kalandjainak jellegzetes szintjeit, és gyorsuljunk végig az elmebajos szakaszokon 3D-ben és 2D-ben egyaránt, amelyeket Black Doom befolyása torzít, miközben Shadow azon dolgozik, hogy összerakja az idővonalat, és meghiúsítsa gonosz terveit.

Nyújtózkodjunk egy teljesen új központi világban, amelyet a Sonic Frontiers nyílt zónás játékmenete ihletett. Ahogy Shadow új képességekre tesz szert, tovább kutathat és felfedezheti a mindenhol elrejtett titkokat. Spindasheljünk végig a korábbi Sonic-játékok ikonikus szakaszainak 3D-s és 2D-s változataiból álló best-of gyűjteményen, most frissített látványvilággal és átdolgozott mozgóképekkel. Mentsük meg a minden pályán rejtőzködő Chaót, gyűjtsük be a legmagasabb flipper pontszámot a Casino Nightsban, és nézzünk be a múzeumba, ahol a kulisszák mögötti művészeti alkotásokat, zenéket és még sok mást találhatunk.

A Sonic X Shadow Generations október 25-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. PC-n Denuvót használ (mint minden SEGA cím), ezt a Steamen feltüntették.

Forrás: Gematsu, Steam

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.