Starship Troopers: Extermination: tényleg rovarirtás lesz ez felsőfokon? [VIDEO]

A My.Games Knights Peak néven futó új kiadóágazata fogja elhozni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, továbbá PC-re az Offworld Industries belső nézetes lövöldözős játékát, amit konzolon lemezes kiadásban is meg lehet majd vásárolni.

 

Casper Van Dien, az eredeti 1997-es Csillagközi invázió film sztárja visszatér ikonikus karaktere, Johnny Rico szerepében, aki egy új, egyjátékos játékmódban irányítja a játékosokat. Ez a játékmód majd az 1.0-s verzióban is szerepelni fog új ellenségek, helyszínek és sok más újdonság mellett. Az új játékmód teljes egészében az egyjátékos élményre összpontosít, 25 különböző küldetést és számos PvE harci forgatókönyvet kínál többféle környezetben, a második fejezete pedig a megjelenés után következik. A játékosok a Mobile Infantry egyik elit spec ops csoportjában lesznek, ahol az élő legenda, John „Johnny” Rico tábornok parancsait követve, három eredeti NPC-szövetséges segítségével bizonyíthatják rátermettségüket az ellenséges rovarok hordái ellen, hogy bebizonyítsák, méltóak a toborzásra.

A játék jelenleg korai hozzáférésben kapható a PC-n a Steamen (már 2023. május 17-e óta) 30 dollárért, ami jelentősen alacsonyabb a végleges, 50 dolláros árnál (12 vs. 20 ezer forint). A játékosokat a távoli frontvonalakra helyezi az rovarfenyegetés elleni totális háborúban. Dolgozzunk együtt, hogy teljesítsük a célokat, szerezzünk nyersanyagokat, építsük fell, majd védjük meg a hadműveleti bázisunkat, majd meneküljünk együtt a kivonulási pontra. A csata heves lesz. Hat karakterosztályt irányíthetunk (Sniper, Ranger, Demolisher, Guardian, Engineer, Medic, avagy mesterlövész. járőr, romboló, védelmező, mérnök és orvos).

A június végén érkező frissítés, a Carnage on Planet X-11 magával ragadó és tartós vérengzést hoz. Készüljünk fel egy intenzív élményre, ahogy a bogarak elleni háború soha nem látott szintre eszkalálódik. A Carnage a fejlesztők legújabb újítása, amely lehetővé teszi, hogy (majdnem) végtelen számú rovartetem maradjon szétszórva a csatatéren, és csak akkor tűnjön el, amikor úgy döntünk, hogy elpusztítjuk őket. A „maradékok” a pálya számos területét tartósan bepiszkítják, zsigeri emléket állítva a lezajlott heves összecsapásoknak. Úgy vélik, hogy a Carnage realisztikusabb és magával ragadóbb érzést nyújt majd a játékban. A csetepaték utóhatásainak szemtanúja kézzelfogható bizonyítékot ad a rovarok elleni folyamatos háborúban kifejtett hatásodról. Ahogy végignézzük a vérengzés kibontakozását, rá fogunk jönni, hogy ez a funkció több mint egy vizuális fejlesztés. A rovartetemek mostantól teljes testükön collision detectionnel rendelkeznek, új utakat és akadályokat teremtve. Dinamikusan frissítik navigációjukat, és így elérhetnek olyan helyekre is, ahová eddig nem.

A vérengzéses rendszer (Carnage) egy úttörő funkciót vezet be, ahol a rovartestek a világban maradnak valósághű és kaotikus csatateret teremtve. A játékosok felmászhatnak a bogárhalmok tetejére, hogy kiváló kilátást biztosítsanak ellenségeik fölé. A tartós sebzés és a vérengzés a rovarok elleni brutális háború hitelesebb ábrázolását nyújtja. Az X-11 bolygó egy új helyszín, mélyen a Tibannis rendszerben, a rovar-karanténzónán belül. A gázóriás gyűrűi között elhelyezkedő X-11 bolygót rejtély és veszély övezi. Védjük meg a kulcsfontosságú Teefang-rendszert, a Föderáció legfontosabb lehallgatóállomását, amely elengedhetetlen a hadművelethez. Tapasztaljuk meg a beltéri és kültéri harcok keveredését, ami a Csillagközi invázió esetében először fordul elő, lehetővé téve a változatos és dinamikus harci forgatókönyvek kialakítását. A rovarok mostantól páncéllal rendelkeznek, ami a stratégia egy új rétegét adja a harcnak. Ismerjük meg és használjuk ki gyenge pontjaikat, hogy a megfelelő fegyverekkel hatékonyabban győzhessük le őket, mélységet és árnyalatokat adva a fegyveres játéknak.

A kooperatív belső nézetes lövöldözős műfajú Starship Troopers: Extermination október 11-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.