[XGS 2024] Assassin’s Creed Shadows: ízelítő a játékmenetből [VIDEO]

A Ubisoft Quebec betekintést ad a játékmenetbe, aztán majd ezt ma este meg fogja ismételni hosszabban a Ubisoft Forward során.

 

Tapasztaljuk meg a feudális Japánban játszódó epikus történelmi akció-kalandjáték történetet. Legyünk egy halálos shinobi orgyilkos és egy hatalmas legendás szamuráj, miközben felfedezünk egy gyönyörű nyílt világot a káosz korában. Váltsunk zökkenőmentesen a két valószínűtlen szövetséges között, miközben felfedezzük közös sorsukat. Sajátítsuk el a kiegészítő játékstílusokat, hozzuk létre shinobi kláunkat, szabjuk testre rejtekhelyünket, és hozzuk el Japán új korszakát. Fedezzük fel a magával ragadó nyitott világot a látványos kastélyokkal rendelkező városoktól és a nyüzsgő kikötőktől a békés szentélyekig és a háború sújtotta tájakig. Kalandozzunk a kiszámíthatatlan időjárásban, a változó évszakokban és a reaktív környezetekben.

Ugorjunk Naoe, egy shinobi bérgyilkos és Yasuke, egy legendás szamuráj bőrébe, miközben átéljük lebilincselő történeteiket és elsajátítjuk egymást kiegészítő játékstílusukat. Naoe-ként használjuk a lopakodást, hogy ne fedezzenek fel, illetve az ügyességével meg lehet zavarni az ellenfeleinket. Yasukeként halálos pontossággal és erővel csapjunk le az ellenségünkre. Szerezzünk új képességeket, felszereléseket és fejlődési lehetőségeket a másik karaktertől függetlenül. A világ felfedezése során az információ lesz a fegyverünk, így építsük ki a kémhálózatunkat, hogy szemünk és fülünk legyen a helyszíneken, és levadászhassuk a következő célpontot. Útközben toborozzunk új, egyedi képességekkel rendelkező szövetségeseket, akik segíthetnek a küldetések teljesítésében. Hozzunk létre egy teljesen testreszabható rejtekhelyet a folytonosan növekedő klánunknak, miközben kiképezzük a csapatot, új felszerelést készítünk, kapcsolatba lépünk a legfontosabb karakterekkel, és megtervezzük a bázis elrendezését, dekorációit és kiegészítőit.

Az Assassin’s Creed Shadows november 15-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (feltehetőleg Ubisoft Connect és Epic Games Store; a Denuvo használata garantált). Ma este ismét fel fog bukkanni, hogy a játékmenetből egy hosszabb áttekintő is eljusson a közönség elé, de ezúttal a Ubisoft Forwardon, szóval az Xbox Games Showcase csak egy kisebb ízelítő volt…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)