[XGS 2024] Vajon újfent emeli a lécet a BioWare? Íme a Dragon Age: The Veilguard előzetese! [VIDEO]

Az Xbox Games Showcase-en kiderült, hogy a BioWare új fantasy RPG-je, a Dragon Age: The Veilguard valamikor ősszel érkezik.

 

 

Azt már eddig is tudtuk, hogy a BioWare valami nagy dobással készül erre a „Nem-E3”-nak becézett időszakra. Néhány napja a Mass Effect-sorozat mögött álló csapat elárulta, hogy fantasy RPG-jük ezentúl Dragon Age: The Veilguard néven fut majd. Ez a cím jobban illett az új, Thedason átívelő kalandhoz.

Most, hogy tovább növeljék a franchise rajongóinak várakozásait, az Xbox Games Showcase 2024-en egy új trailert mutattak be, amely bemutatja a társakat, akikkel szövetkezni fogunk a kaland során.

Ami még ennél is jobb, hogy a BioWare trailerében a Dragon Age: The Veilguard megjelenési ablakát is elárulták. Úgy tűnik, hogy a felhasználók valamikor idén ősszel fedezhetik fel az új fantasy történetet. Mi minden derült még ki, legalábbis ami az élmény részleteit illeti? A fejlesztők ezúttal először engedtek bepillantást abba a hét karakterbe, akik végigkísérik majd a főhőst Thedas vidékén.

 

Ősök, hősök és ismerősök a Dragon Age: The Veilguard-ban

 

„Felejthetetlen hősökből álló csapathoz csatlakozol és vezeted ezt a csapatot, miközben felveszed a harcot egy félelmetes új fenyegetéssel, amely Thedas világára szabadult rá” – olvasható az Xbox Wire-on. „A Dragon Age: The Veilguard kibővíti a korábbi Dragon Age-játékok történeteit, világait és karaktereit, és a játékosok egy vibráló, konfliktusokkal és titkos mágiákkal teli, vadregényes vadon, alattomos labirintusok és izzó városok vibráló földjére lépnek. Egy új hősként, egy általad létrehozott karakterként, társaiddal együtt kihívást jelentesz és szembeszállsz egy pár korrupt Vén Istennel, akik kiszabadultak az évszázados sötétségből, és el akarják pusztítani a világot.”

 

 

Dragon Age: The Veilguard

 

 

„Játék közben összeállítasz egy hét társból álló csapatot, akik mindegyike saját élettel és mély történettel rendelkezik, és mindannyian egyedi tapasztalatokkal és képességekkel vesznek részt a harcban” – folytatódik a közlemény.

„A társaid olyan karakterek, akikkel összebarátkozhatsz, akiket vezethetsz, akikkel együtt fejlődhetsz, és akikbe akár bele is szerethetsz. Soha nem leszel egyedül. Kiválaszthatod, hogy kit viszel magaddal a csatába, és együtt szálltok szembe démonokkal, sárkányokkal és azokkal a megrontott istenekkel a csatatéren.”

„A harcba lépő új társak között olyan szövetségeseket toborozhatsz, mint a Veil Jumper Bellara, az ármánykodó nekromanta Emmrich és a magándetektív Neve, akik mind a Dragon Age történetének ikonikus frakcióiból származnak, és mindannyian egyéni képességfákkal és speciális felszerelésekkel rendelkeznek a csapat előrehaladásához. A Dragon Age-rajongók néhány ismerős arcot is láthatnak majd, például az íjász Lace Hardingot, aki főállású társként tér vissza a sorozatba.”

 

Egy másik bemutató is készül

 

Természetesen sok játékos már nagyon várta, hogy többet megtudjon a Dragon Age: The Veilguardban szereplő társakról. A BioWare-nek azonban még rengeteg információt kell megosztania a fantasy RPG-ről. A fejlesztő egy újabb prezentációval készül, amely Thedason keresztül mélyebben elmerül a játékmenetben. Ezt a játékmenet-előzetest június 11-én, brit idő szerint 17:00-kor mutatják be, így már nem kell sokáig várni arra, hogy újabb híreket kapjunk a címről.

Forrás: YouTube, Xbox Wire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV