Báránybőrbe bújik Hugh Jackman?! Premierdátumot kapott az Amazon birkás krimije

MOZI HÍREK – Igen, megtörtént: Hugh Jackman birka nyomozós filmje az Amazontól megkapta a mozis megjelenési dátumát…

 

 

Hugh Jackman és az Amazon MGM stúdió Three Bags Full: A Sheep Detective Movie („Három zsák teli: Egy birka krimi”) mozis premierdátumot kapott a forgalmazótól.

A Deadpool, Wolverine és a Logan ikonikus sztárja, Hugh „Juh” Jackman (bocsánat!!) főszereplésével készülő új élőszereplős vígjáték, amelynek középpontjában a birkák bűnügyeit megoldó birkák állnak, már túl van a forgatáson.

A mozikban 2026. február 20-án mutatják majd be világszerte. A beee-szédes sztori úgy kezdődik, hogy Jackman pásztorát holtan találják, ami arra készteti a rejtélyes gyilkosságokat kedvelő birkanyájat, hogy egy gyapjas Sherlock Holmesként próbálják megoldani a bűntényt.

A Three Bags Full: A Sheep Detective Movie címet viselő film részletes szinopszisát az Amazon MGM Studios és a Deadline jóvoltából alább megnézheted.

„A film Leonie Swann nemzetközi bestsellerének adaptációja, a forgatókönyvet Craig Mazin (The Last of Us) írta, és George Hardy (Jackman), egy juhász történetét követi, aki szereti a juhait, és csak a gyapjukért neveli őket.”

„Minden este hangosan felolvas egy krimit, úgy tesz, mintha a birkái értenék, nem is sejtve, hogy nemcsak hogy értik, de utána órákig vitatkoznak azon, hogy ki a tettes.”

„Amikor George-ot rejtélyes körülmények között holtan találják, a birkák azonnal rájönnek, hogy gyilkosság történt, és azt hiszik, mindent tudnak arról, hogyan kell megoldani az ügyet. A helyi zsaru, Tim Derry (Braun) viszont még soha életében nem oldott meg komoly bűntényt, így a birkák arra a következtetésre jutnak, hogy nekik maguknak kell megoldaniuk az ügyet, még akkor is, ha ehhez először kell elhagyniuk a rétjüket, és szembesülniük kell azzal, hogy az emberek világa nem olyan egyszerű, mint amilyennek a könyvekben tűnik.”

A film igazi sztárcsapatot gyűjtött össze. Jackman mellett Emma Thompson, Nicholas Braun, Nicholas Galitzine, Molly Gordon, Hong Chau, Tosin Cole, Kobna Holdbrook-Smith, Conleth Hill és Mandeep Dhillon alakítják a főbb szerepeket.

A Kyle Balda (Minyonok: Gru felemelkedése, A Lorax) által rendezett és Craig Mazin (Csernobil) által írt mozi executive producerei Phil Lord, Chris Miller, Aditya Sood és Tim Wellspring.

A birkanyomozós meló mellett Jackmannek izgalmas projektjei vannak a láthatáron. Többek között egy idősödő, de még mindig kemény Robin Hoodként láthatjuk majd. No meg persze Rozsomák/Farkas (Wolverine) szerepében a Deadpool & Rozsomákban…

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu