Diablo IV: Vessel of Hatred: nem teljesíti a rajongók kérését a Blizzard – íme a magyarázatuk!

Az október 10-én megjelenő Diablo IV kiegészítőben, a Vessel of Hatred-ben debütál a Spiritborn osztály, ám egy másik karakterosztállyal továbbra sem játszhatunk…

 

 

Az Xbox Games Showcase 2024 sok más mellett megerősítette a Diablo IV régóta várt bővítményének, a Vessel of Hatred-nek a végleges megjelenési dátumát. Ez a tartalom egy vadonatúj lehetőséggel bővíti majd az ARPG-ben elérhető osztályok számát. Utóbbi Spiritborn néven a dzsungel ragadozóivá kívánja változtatni a játékosokat. De mi lesz a Paladinnal, a rajongók által hónapok óta kért alternatívával?

Egyelőre nincs szó arról, hogy a Blizzard ezt a szent lovagot is be kívánja illeszteni játékába, a döntés oka pedig a Vessel of Hatred hátterében keresendő.

Rod Fergusson, a Diablo franchise vezetője a GamesRadar+-nak adott interjút, amiben kicsit részletesebben is kitér a témára. Ugyanis sokan vannak olyan felhasználók, akik Paladinnal szeretnék meglátogatni Sanctuary világát. Ez az osztály nem véletlenül nem szerepelt a Vessel of Hatred terveiben: „Izgatott vagyok, de nagyon hangos [kéréseket] hallottunk a kardos-pajzsos Paladinra, fantasy keresztes lovagra, amit nem teljesítünk, de szerettünk volna egy esélyt, hogy valami olyat csináljunk, ami a hozzáadott régióra épül”.

„Valami újat akartunk csinálni, ami kreatívan érdekes, és csak egy új élményt tartalmaz. Szóval igen, izgatottan várjuk, hogy júliusban belevágjunk ebbe” – zárja Fergusson. Mivel a Vessel of Hatred megjelenési dátuma október 10-re van kitűzve több hónapnyira, úgy tűnik, hogy a Blizzard további eseményekkel folytatja a Spiritborn részleteinek leleplezését. Ami a Paladint illeti, nem várhatóak hírek.

 

Milyen újdonságokat tartalmaz majd a Vessel of Hatred?

 

Mint említettük, a közösség a következő hetekben további részleteket kap a bővítményről. Amit eddig tudunk, a Blizzard által megosztottak szerint, hogy a játékosok korábban soha nem látott kihívásokkal néznek majd szembe teljesen új helyszíneken. Nahantu új régiójába utazunk majd, hogy megkeressük Neyrelle-t, aki az „Első Gonosz”, vagyis Mephisto bebörtönzésének sorsát szenvedi el, és keresi az elpusztításának módját. A „dzsungel végső ragadozójává” válhatunk az új Spiritborn osztállyal. Toborozhatunk zsoldosokat, hogy segítsenek a harcban, és még sok más hasznos újdonságot ígérnek a fejlesztők. Meglátjuk, képes lesz-e a Vessel of Hatred újra felszítani a játék lanyhuló tüzét…

Forrás: GamesRadar+

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."