[XGS 2024] Diablo IV: Vessel of Hatred: gyűlölet, ősszel [VIDEO]

A Blizzard Entertainment nemsokára nagyobb tartalmi frissítéssel fogja ellátni a Diablo IV-et, és hiába van az Activision Blizzard a Microsoft alatt, a kieg nem lesz rögtön Xbox-exkluzív.

 

Öleljük keblünkre az árnyékokat, ugyanis a pokol új régiója érkezik a Diablo IV-be, amelynek első kiegészítője a Vessel of Hatred lesz. Ha már most előrendelünk, azonnal hozzá is férhetünk a játékbeli jutalmakhoz, és felkészülhetünk a sötétségre, ami ránk vár, amikor az első kiegészítő felbukkan a Szentély (Sanctuary) földjén.

A csúcsragadozók közé sorolt Spiritborn egy teljesen új karakterosztály a Diablóban. Olyan misztikus szinergiákkal vannak harcban edzettek, amelyeket csak Nahantu dzsungelének mélyén lehetett felébreszteni. Öleljük magunhoz az éteri szellemeket, amelyek összefonódtak ezzel az ősi civilizációval. Fedezzük fel Nahantut, a Diablo IV új dzsungelvidékét, amely tele van titkokkal, veszélyes új dungeonokkal, erődítményekkel és a háborúzó törzsek kegyetlen démonjaival.

A Vessel of Hatred közvetlenül a Diablo IV eseményei után játszódik, és folytatja a sötét történetet, miközben Neyrelle megmentéséért harcolunk, hogy Mephisto egyre szorosabb szorításában tartsa a lelkét, még mindig a döntés után, amit azért hozott, hogy megfékezze őt. Neyrelle keresése mélyen az ősi dzsungelbe vezet, miközben a bebörtönzött főgonosszal (Prime Evil) küzd. Próbáljuk megfejteni Mephisto sötét összeesküvését, miközben új ellenségek veszik körül minden lépésünket. Neyrelle lelkének sorsa (és az, hogy meg tudja-e állítani a főgonoszt a Szentély elpusztításától) a mi kezünkben van. Soha ne harcoljunk egyedül, ugyanis hiszen új zsoldosok csatlakozhatnak hozzánk, akik Nahantu sűrű aljnövényzetében és azon túl is harcolhatnak. Ezek a szövetségesek egyedi képességekkel bírnak, és a fejlődés során egyre erősebbek lesznek.

A Vessel of Hatred hatalmas frissítéseket is tartalmaz minden Diablo IV játékos számára új osztályképességekkel, paragon táblákkal, legendás glifákkal, dungeon típusokkal, Tree of Whispers tevékenységekkel és még sok mással. Van egy új kooperatív PvE mód is, ahol a barátainkkal együttműködve teljesíthetjük a célokat és megölhetjük a boss-t egy többszintes dungeon végén. A loot sem marad el.

A Diablo IV: Vessel of Hatred október 8-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az Xbox Game Passon is elérhető lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)