[XGS 2024] Metal Gear Solid Delta: Snake Eater: itt sem látni Kojima nevét [VIDEO]

Felettébb elképesztő, hogy Kojima Hideo neve már itt sem látható, sőt, már a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenése körül is elkezdték eltüntetni az ikonikus szlogent: A Hideo Kojima Game…

 

A Metal Gear Solid Delta: Snake Eater az eredeti játék alapélménye, továbbfejlesztve és minden eddiginél magával ragadóbbá téve a 2004-ben megjelent Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake-jeként. Ugyanaz a lebilincselő történet és magával ragadó világ, de teljesen új grafikával és 3D-s hanggal, amely fokozza a dzsungel hangulatát. Készüljünk fel a Konami szerint az eddigi legjobb lopakodós akcióélményre. A történet, a karakterek, a hangjáték, a játékmenet és a zene, amelyek az eredetit szenzációvá tették, visszatérnek, modern konzolokra átdolgozva. Ez az evolúciós ugrás új életet lehel minden egyes jelenetbe, és a világ minden szegletét újjáépíti. (Nem lett volna egyszerűbb a HD Collectionből átemelni az eredetit?)

Az Unreal Engine 5 segítségével a kiterjedt pályákat a legmodernebb technológiával renderelik. A hihetetlen új grafika a dzsungelek, erdők és mocsarak vad növekedését káprázatos részletességgel kelti életre. A karakterek olyan finom részletességgel vannak megjelenítve, hogy az arc ráncai, pórusai, sőt még a szem és az írisz különálló mozgása is látható, ami gazdag és érzelemdús arcanimációkat tesz lehetővé. A harci sérülésrendszert továbbfejlesztették: Snake ruházatának kopása, valamint a testén lévő zúzódások és lőtt sebek valós időben tükröződnek. A tényleges testén keletkezett sérülések maradandó nyomot hagynak, és így a játékos egyedi történetének nyomai megmaradnak. A játékosok választhatják az újonnan hozzáadott, modernebb irányítási stílust is, ami intuitívnak nevezett, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a játékra és a túlélő lopakodás élményének magával ragadó izgalmaira koncentrálhassanak. Ha ez nem tetszik, választhatják a klasszikus irányítási stílust is, amely jobban visszaadja az eredeti játék hangulatát.

A Metal Gear Solid Delta: Snake Eater PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re (Steam, Denuvo használatának esélye: 100%) ismeretlen időpontban fog megjelenni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)