Jöhet a Bloodborne PC-re?! Hidetaka Miyazaki nyilatkozott

„Szeretném, ha minél több játékos élvezhetné [a játékot]” – mondta a FromSoftware elnöke és a Bloodborne rendezője.

 

 

A Bloodborne PC-n történő megjelentetése már évek óta beszédtéma. Minden PlayStation-konferencián játékosok ezrei várják türelmetlenül, hogy bejelentést tegyenek a játék PC-verziójáról. Ám úgy tűnik, a Sony nem veszi észre, hogy mennyire fontos a FromSoftware lélektani játéka. Ez a ragaszkodás eljutott Miyazakihoz, a játék rendezőjéhez és a fejlesztőcég elnökéhez is.

Hidetaka Miyazaki, aki az Elden Ring, a Dark Souls-saga, a Sekiro és a Bloodborne rendezőjeként ismert, a PC Gamerrel adott interjút, ahol a FromSoftware csapatának egy része is jelen volt.

A Bloodborne rendezőjét arról kérdezte az újságíró, hogy ő személy szerint szeretné-e egyszer PC-n is látni a címet. Miután a sajtószoba néhány tagja nevetni kezdett, Miyazaki a következőképpen válaszolt.

„Biztosan tudom, hogy ezek a srácok szeretnék a Bloodborne PC-s portját. Ha azt mondom, hogy én is szeretnék egyet, akkor én is bajba kerülök. De ez nem olyan dolog, amit elleneznék” – mondta. „Nyilvánvalóan, mint a Bloodborne egyik alkotója, az én személyes és tisztán őszinte véleményem az, hogy örülnék, ha több játékos élvezhetné. Különösen, mint egy olyan játék, ami most érik be, egy olyan játék a múltból, ami a régebbi hardvereken elvérzett volna” – folytatta.

 

Miyazaki nem lenne ellene a Bloodborne PC-s portolásának sem

 

Miyazaki folytatja magyarázatát. „Azt hiszem, minden ilyen játék esetében jó lenne, ha több játékosnak is lehetősége lenne megtapasztalni és újra átélni a múlt eme relikviáját. Ami engem illet, nem lennék ellene” – zárja a FromSoftware elnöke. Kapcsolódó hír, hogy néhány hete beszámoltak arról, hogy a PlayStation új vezérigazgatója rajong a Bloodborne-ért és az egyjátékos játékokért. Lassan már minden adott lesz egy új megjelenéshez. Úgy tűnik, már csak idő kérdése, hogy végre PC-n is kipróbálhassuk…

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu