Marvel’s Spider-Man 2: nyolc új kosztüm és még több stabilitás

A Sony Interactive Entertainment és az Insomniac Games a PlayStation Blogon közölte, hogy mire számíthatunk az 1.003.000 frissítéssel (nem csak a PlayStation 5 firmwareje kap ilyen furcsa számozást, hanem a first-party játékok frissítései is…).

 

Peter Parker és Miles Morales egyenként négy új kosztümöt kap. A Metro Suit (Miles Morales) Colm Dillane, avagy KidSuper, egy divattervező jóvoltából született. Több színárnyalatban is elérhető, és KidSuper több alkotóval együttműködött a tervezés során. Ilyen például a Ginga Suit (Miles Morales), amit egy amerikai futballistával, Vini Jr.-ral közösen teremtettek, sportosabb kinézetet adva ezen Pókembernek. A harmadik kosztüm, a Fluro Suit (Peter Parker) esetében is segített KidSuper, a fő tervező viszont egy közismert F1-pilóta, Lando Norris volt. Nem csoda, hogy egy sebességre emlékeztető bukósisak és egy versenyzői overall juthat az eszünkbe a kosztüm láttán. A Motorchic Suit (Peter Parker) egy énekesnő/színésznő, Rina Sawayama és KidSuper jóvoltából jött létre. Ha egy szóval kellene jellemezni, akkor csak annyit írnánk rá, hogy „bőr”. Több színárnyalatot választhatunk itt is.

Négy régebbi kosztümöt is átemel az Insomniac Games a Marvel’s Spider-Manből és a Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesből. Így a Last Stand Suit (Peter Parker), az Into The Spider-Verse (Peter Parker), az Animated Suit (Miles Morales), továbbá az Uptown Pride Suit (Miles Morales) az, ami a két régebbi Pókember-játékból átnyergelt a (jelenleg!) PlayStation 5-exkluzív címbe. A Last Stand Suit, továbbá az Uptown Pride Suit esetében is többféle színárnyalat közül választhatunk, az Into The Spider-Verse esetében a még hitelesebb, filmes kinézetért a grafikus beállításokban kapcsoljuk be a Film Style Animation módot. És van az 1.003.000 frissítésben a stabilitás mellett például annak a lehetősége, hogy a támadáselhárítást (parry) és a közlekedést a szimbióta és a pók karok között válthassuk.

A Marvel’s Spider-Man 2 1.003.000 frissítését a Sony június 18-án fogja majd kiadni PlayStation 5-re.

Forrás: Gematsu, PlayStation Blog

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu