Megjött az új Xbox Series frissítés – íme a legfontosabb változások!

TECH HÍREK – Az Xbox Series frissítés részeként minden felhasználó mostantól többek között billentyűzettel és egérrel is játszhat a Cloud Gaming segítségével.

 

 

Az Xbox bemutatta, hogy mi minden újdonságot tartalmaz a júniusi frissítés a készülékekhez és a szolgáltatásokhoz. Többek között olyan fejlesztésekről van szó, amelyek mind a játékosoknak szánt Xbox Series eszközöket, mind az olyan kezdeményezéseket érintik, mint a Cloud Gaming; mindezek természetesen már most letölthetők és élvezhetők.

Kezdjük azzal, hogy a vállalat hivatalos bejelentése szerint az Xbox konzolok felhasználói nagyobb szabadsággal alakíthatják ki főmenüjüket.

Emlékszel, hogy korábban dinamikus háttér vagy a hivatalos játékképek rotációja között választhattál? Nos, mostantól kombinálhatod ezt a két lehetőséget. Ha akarod, színesebbé teheted a képernyőt anélkül, hogy a profilképed tónusát megváltoztatnád. Ha pedig ez még nem lenne elég, a Microsoft a Wi-Fi-kapcsolatot is javította, így a játékeszközök akár 10 különböző hálózatra is emlékezhetnek.

 

 

Xbox Series / Cloud Gaming

 

 

Ezzel még nincs vége a konzolos híreknek. Az Xbox azt is megerősítette, hogy az elkövetkező hónapokban számos tesztelésre kerül sor: „Mindig kísérletezünk és keressük a módját, hogy még jobbá tegyük a konzolos élményt. Ebben a hónapban olyan frissítéseket vehetsz észre, mint például a konzolkereső segítségével történő keresés lehetősége, a Game Pass oldal elrendezésének és stílusának frissítései, valamint a kártya- és tárológombok találatainak keresésekor további információk.”

„Ahogy ezeket a kísérleteket elindítjuk, a játékosok egy véletlenszerűen kiválasztott csoportja kipróbálhatja őket.”

 

Billentyűzet és egér a Cloud Gamingben mostantól minden Xbox Series játékos számára

 

Néhány hete derült ki, hogy már javában tesztelik az új billentyűzet- és egértámogatást a Cloud Gamingben. Ez az Xbox új, júniusi frissítésének köszönhetően már mindenki számára elérhető. Mindezen felül az Xbox Adaptive Controller is finomhangolásra került. Immár USB portonként több kiegészítőt támogathat, lehetővé téve 12 gomb és egy második joystick használatát.

Forrás: Xbox Wire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."