Senki 2: Bob Odenkirk visszatér, de mégsem örülhetünk felhőtlenül a folytatásnak?!

MOZI HÍREK – Bob Odenkirk visszatér Hutch Mansell szerepében a Senki (Nobody) 2-ben , amelynek forgatása idén augusztustól októberig tart majd…

 

 

A várva várt akciófilm folytatása, a Senki (Nobody) 2 most kapott egy rendkívül izgalmas frissítést! Bob Odenkirk a hírek szerint visszatér Hutch Mansell szerepében, és a forgatás idén augusztusban kezdődik. A Collider szerint a Senki 2 augusztustól októberig áll majd kamerák elé.

Ez azt jelenti, hogy nem kell már sokáig várni arra, hogy újra belevessünk a robbanásveszélyes harcba Odenkirk szerény bérgyilkosával.

Azonban, bár ez egyértelműen nagyon ígéretes, a Collider azt is elárulta, hogy a Senki rendezője, Ilya Naishuller nem tér vissza a folytatáshoz. Sőt, a stúdió „még mindig azon van, hogy megtalálja a tökéletes rendezőt” a filmhez, valamint „folyamatban van a casting is a folytatáshoz”, amelyet ismét a manitobai Winnipegben fognak forgatni. Tekintettel a közelgő forgatási ütemtervre, kétségtelenül hamarosan számíthatunk mind a rendezői, mind a szereposztási bejelentésre.

A 2021-ben megjelent első Senkiben a Better Call Saul sztárja, Bob Odenkirk alakítja a látszólag szelídnek tűnő Hutch Mansellt. A filmet alábecsült és mellőzött apaként és férjként kezdi, aki az élet megaláztatásait könnyedén viseli, és soha nem vág vissza.

Azonban egy betörés otthonába gyufát üt Hutch régóta lappangó dühében, ami beindítja szunnyadó ösztöneit, és egy olyan brutális útra tereli, amely sötét titkokat és halálos képességeket hoz felszínre.

Az Ilya Naishuller által rendezett film a kritikusok és az akciórajongók körében is elismerő kritikákat kapott. A Rotten Tomatoes-on 84%-on áll, a kritikusok és a közönség egyaránt örült Odenkirk akcióhős debütálásának.

A Senki 2 részletei egyelőre nem ismertek, de kétségtelenül sokkal többre számíthatunk abból, ami az első részt olyan sikeressé tette, hiszen az első film utolsó pillanatai még több bajt sejtetnek Odenkirk titokzatos könyvvizsgálója és családja számára.

 

Bob Odenkirk újra összeáll a Senki írójával, Derek Kolstaddal egy új akciófilmben, a Normalban

 

Nemcsak a Senki 2 készül. Nemrég az is kiderült, hogy Bob Odenkirk újra összeáll Derek Kolstad íróval egy új akciófilm, a Normal kedvéért. A Normal szinopszisa némi hasonlóságot mutat a Nobodyval. Odenkirk a főszerepben egy újabb váratlan akcióhőst alakít. Ezúttal Ulysses szerepét fogja játszani, aki egy ideiglenes seriff, akit úgy írnak le, mint „a seriffek világának helyettesítő tanára”, aki „menekül múltjának démonai elől”.

Forrás: Collider, Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu