Indiana Jones and the Great Circle: a lövöldözés csak másodlagos! [VIDEO]

A MachineGames következő játékában sokkal nagyobb hangsúllyal rendelkeznek a puzzle-k és a lopakodás, és erre indoklása is van a 2014-ben elindított Wolfenstein-rebootok mögött álló stúdiónak.

 

Jerk Gustafsson, az Indiana Jones and the Great Circle rendezője a hivatalos Xbox podcast vendége volt, és itt kifejtette, hogy a cél egy valódi kalandjáték létrehozása volt, amivel egy szélesebb közönséget kívántak megcélozni mint amivel a Wolfenstein-címeket próbáltak. A lövöldözés annyira a háttérbe fog szorulni, hogy ha szorult helyzetben találnánk magunkat, akkor az ökleinket kell majd többnyire bevetni.

„Hozzászoktunk ezekhez a nehéz fegyverzetű lövöldözős játékokhoz. Ez egy kicsit más. Itt egy igazi kalandjátékot készítünk, és ez egy olyan játék, amely egy kicsit inkább a szélesebb közönség felé irányul, [ami] egy kicsit új dolog számunkra. Prioritásként kezeltük, hogy hűnek kell maradnunk Indy személyiségéhez, és ahhoz, hogy ki is ő mindenekelőtt. Ő egy normális emberi lény, nem egy köpenyes szuperhős, aki nem tökéletes és hibákat követ el. Súlya van a mozdulatainak, és van ez a durva, pépes él az akcióban, de ugyanakkor meglehetősen atletikus is, kiváló harcos, és óriási szerencséje is van.

Ez olyasmi, amire sokat koncentráltunk, amikor a játékmenetről van szó. [Indy] a problémákat először az eszével oldja meg, és tényleg az okosságára támaszkodik, nem pedig erre a túlzott harcra, amit a Wolfenstein-játékokban láttunk vagy csináltunk korábban. Tehát, amikor a játékkal játszol, az autentikusabb lopakodós utat választod, vagy csak egy kis klasszikus ökölharcot, az előnyös lesz a játékos számára, és többször is nagyon szórakoztató és kihívást jelentő élményt nyújt,” mondta Gustafsson.

A MachineGames a Lucasfilmmel sok munkát elvégzett, hogy hiteles legyen a játék, ami a Himalájákba, Thaiföldre, vagy például a Vatikánba is elkalauzol minket, illetve néhány olyan szereplő felbukkan még, akiket nem láthattunk. Az Indiana Jones and the Great Circle az év vége felé jön Xbox Series-re és PC-re, illetve a Game Passon is fenn lesz.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu