Közelít a megjelenéshez a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition?

Érdekes, hogy a Ubisoft Forwardon erről a franchise-ról egy szót sem ejtett a francia kiadó, pedig ezzel kapcsolatban is vannak tervek…

 

No, nem a Beyond Good & Evil 2-re gondolunk, mert az minden bizonnyal már törölve lett, és a Ubisoftnak egyszerűen nincs bátorsága bevallani, hogy az AAAA játéknak nevezett projektet lefújták. Nem, ezúttal inkább a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Editionről van szó, amelynek PlayStationös trófeái (összesen 35 darab) kiszivárogtak az Exophase jóvoltából. Ez a site követi nyomon a PlayStation, az Xbox, a Steam és az Epic Games Store trófeáit vagy achievementjeit.

Amikor a játék először kiszivárgott (amerikai korhatáros értékelés az ESRB-től még augusztusban), nem sokkal később, pár hónapra rá kiszivárogtak az Xboxos „öcsik”, és ekkor erősítette meg a Ubisoft, hogy a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition fejlesztés alatt áll. Gondolhatná az ember, hogy a Summer Game Festen, vagy a Ubisoft Forwardon legalább egy új trailerrel a figyelmet felhívná rá a Yves Guillemot vezette cég, de ezt a ziccert a Ubisoft kihagyta, ami felettébb érthetetlen lépés az ő részükről.

Az ESRB-s értékelés viszont érdekes, ugyanis a Nintendo Switch is fel lett tüntetve célplatformként. Lehetséges, hogy a Ubisoft a Nintendo Directre tartogatja a bejelentést? Mivel a Nintendo és a Ubisoft között egészen jó kapcsolat van, és mivel a nagy N júniusra tervez egy műsort (ebben NEM lesz szó a Switch-utódról!), talán itt lehet szó a játékról.

Azért mégis meg kell kérdeznünk valamit: ennyire nincsen ötlete a Ubisoftnak? A Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition ugyanis a MÁSODIK remaster lenne a játékból. Ne felejtsük, hogy 2011-ben az Xbox Live Arcade-en és a PlayStation Store-on is felbukkant egy full HD felbontású remaster a történetből. Nem lepődnénk meg, ha a Ubisoft azt a verziót szedi elő, hogy még kevesebb munkával próbáljon pénzt szerezni.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu