Clockwork Revolution: a fejlesztők felettébb poénosan reagáltak egy pletykára!

Az InXile Entertainment megcáfolta a következő játékával kapcsolatos pletykát, de nem egy tipikus módon tette azt, hanem egy mém segítségével állította a pletyka ellenkezőjét.

 

Június 14-én egy Reddit-felhasználó, KekanKok egy hosszú bejelentetlen listányi játékot közölt, és ezeket a színészek IMDB-s említéseiből szedte össze. Volt köztük egy utalás egy CWRKRV nevű projektre, ami ránézésre a Clockwork Revolutiont juttathatja az eszünkbe. A szinkronhang állítása szerint az Xbox-exkluzív cím valamikor 2025-ben jelenhet meg Xbox Series-re és PC-re.

Az InXile néhány órán belül reagált a Twitteren, de nem egy egyszerű elutasító kommenttel, hanem egy, Az Esernyő Akadémia című Netflixes sorozatból vettek egy képet, ahol Vanya és Ötös vezet az úton egymás mellett. A képpel azt akarta érzékeltetni az InXile, hogy a szivárgás mindössze annyi, hogy a szinkronhang kitalált egy megjelenési dátumot vagy időszakot, amit aztán felrakott az IMDB-re. Mindeközben azt se felejtsük el, hogy a Clockwork Revolutionről még maguk a fejlesztők sem tudják 100%-os bizonyossággal, hogy mikorra lehet megjelenésre kész a játékuk.

Az InXile Entertainment mémes tweetje egy nap alatt közel 100 ezer megtekintést szedett össze, így felettébb népszerű reakció volt ez a stúdió részéről, és ha a sorok között olvasunk, a csapat megnyilvánulása azt is jelenti, hogy a Clockwork Revolution még mindig valamelyest korai állapotban tart fejlesztésével. Általában akkor szoktak dönteni a megjelenési évről, amikor már játszható alfa állapotban van a játékuk, kb. a fejlesztési folyamatok közepén. Ha tényleg még nem döntött az InXile arról, hogy mikor jön a steampunk stílusú játékuk, akkor az időgörbítésre építő játékmenetet még pár évig biztosan nem fogjuk személyesen átélni.

Manapság általában öt év kell egy AAA játék fejlesztéséhez (és nem csak az időtartam, hanem a költség is jelentősen megnövekedett…), és már 2021-ben dolgozott rajta az InXile Entertainment, így a Dishonoredra vagy a BioShockra emlékeztető belső nézetes akció-RPG valószínűleg 2026-ban fog csak megjelenni.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu