Ismét készül egy törölt Trónok harca spin-off

MOZI HÍREK – George R.R. Martin megerősítette, hogy egy elfeledett történethez tér vissza, így a korábban lefújt spin-off ismét tervbe lett véve.

 

Sok Trónok harca spin-off született már, és közülük több is kifejezetten sikeres lett. De nem mindegyik jutott el a célvonalig, ugyanis két projekt törölve lett. Az egyik Jon Snow-ra koncentrált volna, és ez egy előzménytörténet lett volna. Ez végül nem valósult meg, és feltehetőleg ez nem is fog változni. Egy másik spin-offról van szó, ami viszont nagy eséllyel ismét útnak eredt.

A Tízezer hajóról van szó, amit Martin a weboldalán említett meg. A bejelentésében gratulált Eboni Boothnak, aki Pulitzer-díjat nyert a Primary Trust nevű előadásával, és ez nem offtopic, ugyanis Martin megerősítette azt is, hogy Booth lesz az új sorozat próbaepizódjának írója. Az író szerint Booth és a HBO között hatalmas kreatív szinergia lapul, és ezért elismeri a díjnyertes írónő munkáját. Ám az HBO eddig még nem beszélt hivatalosan erről a bejelentésről, de az sokat elmond, hogy a sorozat alkotója maga erősítette meg a terveket, és ha neki tetszik a projekt, akkor az minden bizonnyal tényleg remek lehet.

Booth amúgy nem csak íróként remekel, ugyanis színésznőként is tevékenykedik, de máshol is alkotott. Ilyen például a We Were The Lucky Ones Hulu-sorozat is (magyar alcím, mert persze, hogy van ilyen neki: A szabadság illata), ahol a Varsó című epizódnak volt írója. Booth Trónok harca-előléptetése az ő változatosan bevethető tudásának bizonyítéka, és talán így meg is valósulhat a Tízezer hajó, amit először 2021-ben jelentettek be.

A HBO aztán lemondott a projektről, ami most talán mégis megvalósulhat, ám Martin humorosan kiemelte, hogy a gyártásért felelős csapatnak most tízezer hajót, háromszáz sárkányt és óriás teknősöket kell finanszíroznia. Amúgy ezer évvel az eredeti Trónok harca előtt játszódik ez a történet, Nymeria hercegnővel a középpontban, a Martell-ház élén. A sztori több bibliai narratívával is rendelkezik…

Forrás: GameRant, George R.R. Martin

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu