Új játszható karakter lesz a Marvel’s Spider-Man 3-ban?

Az Insomniac Games játékára még több évet kell várni, de már most kiszivárgott pár dolog vele kapcsolatban, viszont épp emiatt érdemes kiemelni, hogy sok dolog megváltozhat, mire a kezeink között lesz a stúdió művének lemeze.

 

Mielőtt elkezdjük taglalni, ami kiszivárgott, ki kell jelentenünk, hogy több spoilert is meg kell említenünk a tavaly ősszel PlayStation 5-re megjelent Marvel’s Spider-Man 2-ből. Tavaly decemberben az Insomniac Games egy nagy ransomware-támadás áldozata volt, és így 1,6 TB-nyi adat szivárgott ki a Sony stúdiójából. Az alkalmazottak információi, a jövőbeli játékaik menetrendje, a PlayStation 5-exkluzív Wolverine fejlesztői buildje, a Marvel’s Spider-Man 2 DLC-i mind ott voltak a csomagban… és ott volt a Marvel’s Spider-Man 3-ból pár részlet.

A Twitteren Visceral megosztott két képet a játékból. Ezeket egy nagyon korai buildből kapta, ugyanis az a csapat, ami a nemhivatalos Marvel’s Spider-Man 2 PC portot is megvalósította, futtathatóvá tette a harmadik részt, amiről a szivárogtató azt írta, hogy a fejlesztést megelőző, pre-produkciós munkálatok tavaly év közepén, végén indultak el, úgyhogy ez egy nagyon korai prototípus. Ettől függetlenül a két kép sok dolgot elárul.

Egy női Pókember hálózik egy új, nyílt területen, ami a Marvel’s Spider-Man 2-ben nem volt ott. A grafika még nem valami jó, de ez még érthető, viszont a kosztüm mintázata alapján ki lehet jelenteni, hogy Cindy Moon, avagy Silk lehet az új karakter a játékban. A Marvel’s Spider-Man 2 stáblista utáni jelenete már utalt erre, de ott még nem láthattuk az arcát. Arra is utaltak, hogy még nem voltak meg a szuperképességei, és még nem tudjuk, hogy az Insomniac Games mikor mutatja hivatalosan is be az univerzumban.

Lehetséges, hogy ő is hasonlóan egy külön spin-offot kap, amit Miles Morales is, mielőtt a Marvel’s Spider-Man 2 egyik főszereplőjévé vált volna, de az Insomniac kiszivárgott menetrendje erre nem tett utalást. Lehet, hogy a Venomban fog először szerepelni. Ez a játék belsőleg 2025-re lett kitűzve PlayStation 5-re, de a szivárgás megváltoztathatta a terveket…

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu