Marvel’s Wolverine: az Insomniac játéka megállíthatatlanul szivárog [VIDEO]

A PlayStation 5-exkluzívként fejlesztett játék az X-Men egyik fő tagjával ismét videóban látható, ami azt jelenti, hogy az Insomniac Games csapatát elérő ransomware támadás következményeit még fél évvel ennek bekövetkezése után is nyögik.

A filmszerű trailerektől kezdve a teljesen játszható alpha buildekig eléggé sok szivárgás áldozata lett a Marvel’s Wolverine, de azért nem volt az teljesen biztos, hogy ezúttal is egy nyílt világú játékot kapunk-e az Insomniactól, vagy esetleg most inkább lineáris kalandon dolgozik a Sony stúdiója. A most kiszivárgott felvétel kapcsán a rajongók azt sejtik, hogy egy kitalált, Délkelet-Ázsiában található szigeten, Madripooron ugrik és mászik falat Farkas (akit a kilencvenes évek elején még Rozsomák néven hívtak a képregényekben).

A felvételben még azt is láthatjuk, hogy főhősünk kiszabadul a Weapon X gyárból, ami lényegében az ő születési helyének is tekinthető, és ez is ikonikus elem a képregényekben. A rajongók állítólag olyan tervezési dokumentumokat is találtak, amik hubokat említenek, tehát lesznek központi helyek, ahol a karmos főhős eltöltheti az időt a küldetések között. Magyarul: nem biztos, hogy nyílt világú lesz a Marvel’s Wolverine, hanem az lesz, hogy küldetést teljesítünk, központba megyünk, és ezt ismételjük a sztori végéig.

Kritikával illethetjük a játék alfa verzióját amiatt, mert Farkas kb. ugyanúgy a levegőbe szökdécsel, ahogy Hulk is, de a játék animációit nem nagyon lehet szidni, hiszen a Marvel’s Wolverine még messze van attól, hogy befejezettnek tekinthessük. Az animációkkal ráér még a stúdió dolgozni, és mivel a játék nem fog idén megjelenni, minden bizonnyal ezt ki is fogja javítani az Insomniac.

Remélhetőleg a játékot nem fogja az Insomniac Games törölni. Korábban így tett a stúdió a többjátékos Pókember-projekttel. (Ha már Pókember, tegnap felbukkant a hírek között a Marvel’s Spider-Man 3 és annak lehetséges új játszható karaktere). Akár befejezi a stúdió, akár nem, PlayStation 5-re készül, és később biztosan fel fog bukkanni PC-n is.

Forrás: Gameland

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu