Mit várhatunk a következő Gears játéktól? Íme néhány friss infó-morzsa!

A következő Gears, úgy tűnik, játékmódok tekintetében teljes lesz, és minden jel arra mutat, hogy multiplayert is kap.

 

 

Várod már a Gears of War: E-Day-t? Ez természetes, hiszen a The Coalition következő játéka véres és intenzív élményt ígér, annak ellenére, hogy még csak az első trailert láttuk. A címről, a funkciókról és a játékmenetről semmit sem tudunk, de nemrég újabb részletek láttak napvilágot arról, hogy mire számíthatunk az Xbox franchise közelgő harmadik személyű lövöldéjétől.

A The Coalition kreatív igazgatója, Matt Searcy és a brand director Nicole Fawcette a Windows Centralnak adott interjút.

Ebben a beszélgetésben számos eddig ismeretlen részletre derült fény. Ezek egyike a játékmódok, konkrétan a többjátékos vagy online módok körül forog. A The Coalition messze nem erősítette meg hivatalosan ezeket a játékmódokat. Azonban utaltak rá, hogy lesznek.

„Azt mondanám, hogy ez a következő alapvető Gears játék. A Gears of Warnak elég egyértelmű DNS-e van a játékmódok tekintetében, így valószínűleg előre lehet sejteni, hogy hova megyünk az E-Day-jel” – mondta Searcy. Tekintve, hogy szinte minden Gears of War-játékban van kompetitív multiplayer és PvE Horde mód, könnyen lehet, hogy az E-Day is egyedi megközelítéssel fog rendelkezni. Igaz, arra lehet számítani, hogy ezúttal egy kicsit ambiciózusabb lesz, tekintve, hogy már évek óta fejlesztés alatt áll.

 

További részletek a Gears of War: E-Day-ről

 

Pár napja tették közzé, hogy a Gears of War: E-Day vissza akarja hozni az első játékok „horror” hangulatát. Ez már az első trailer hangvételén is látszik. Ezen kívül a játékmenetet tekintve is klasszikus stílusra számíthatunk. Vagyis az E-Day-ben rombolható pályákra és a nyílt világtól való eltávolodásra készülhetünk. Mindezt az általuk használt grafikus motorral, az Unreal Engine 5-tel fogják elérni, amely az ígéretek szerint technikai szempontból is lenyűgözi majd a játékosokat.

Forrás: Windows Central

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu